Podaljšano javno povabilo za trajno zaposlovanje mladih

Zavod RS za zaposlovanje obvešča, da lahko po novem delodajalci oddajo ponudbo na javno povabilo za trajno zaposlovanje mladih do 15. novembra 2020.

Delodajalci lahko pridobite subvencijo za zaposlitev mladih brezposelnih pred dopolnjenim 30. letom starosti. Subvencija znaša 208 EUR na mesec, z možnostjo izplačevanja največ 24 mesecev.

Ravno tako so se povišala sredstva, ki so na voljo na javnem povabilu, na skupno vrednost 10 milijonov EUR, kar bo zadoščalo za subvencionirano zaposlitev 2.000 mladih brezposelnih iz vse Slovenije.

Delodajalci predložijo ponudbo elektronsko na ZRSZ portalu za delodajalce.

Tam lahko do porabe sredstev, najkasneje do 15. 11. 2020, oddajo ponudbo za subvencionirano zaposlitev brezposelnih še na dveh javnih povabilih: Zaposli.me in Spodbujanje zaposlovanja oseb iz programa Učne delavnice.

Več informacij: https://www.ess.gov.si/obvestila/obvestilo/podaljsano-javno-povabilo-za-trajno-zaposlovanje-mladih.

Sorodne novice

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice