Obvestilo vsem članom in drugim obiskovalcem ZDS

Vse člane in druge obiskovalce Združenja delodajalcev Slovenije obveščamo, da smo zaradi preprečevanja širitve koronavirusa do nadaljnjega preložili vse dogodke ZDS in Delodajalske akademije ter vse osebne obiske ali osebna svetovanja.

Vsa vaša vprašanja v okviru svetovalnih ur zbiramo na centralnem elektronskem naslovu: delodajalci@zds.si, odgovore nanje boste prejeli po elektronski pošti, hkrati pa bomo na spletni strani www.zds.si objavljali odgovore na pogosta vprašanja in aktualna pojasnila s strani pristojnih organov.

Obveščali vas bomo tudi preko sistema E-obvestil, prosimo, sledite nam tudi preko LinkedIn omrežja https://www.linkedin.com/company/zdruzenje-delodajalcev-slovenije/.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice