Obvestilo članom Združenja delodajalcev Slovenije

Vse člane in druge obiskovalce Združenja delodajalcev Slovenije obveščamo, da zaradi preprečevanja širitve koronavirusa do nadaljnjega na sedežu ZDS niso mogoči osebni obiski ali osebna svetovanja. Vse storitve (tudi volilni proces v organe ZDS) kljub temu potekajo nemoteno, v prilagojeni obliki (po dogovoru s članom online ali preko Epošte ali po telefonu).

Prosimo, da do nadaljnjega vaša vprašanja v okviru svetovalnih naslovite na naš centralni E-naslov delodajalci@zds.si in navedete vaš kontakt, kamor vas lahko pokličemo.

Hkrati priporočamo, da sledite naši spletni strani www.zds.si, kjer bomo ažurno objavljali odgovore na pogosta vprašanja in aktualna pojasnila s strani pristojnih organov. Sledite nam lahko tudi na omrežju LinkedIn https://www.linkedin.com/company/zdruzenje-delodajalcev-slovenije, obveščali pa vas bomo tudi preko sistema E-obvestil.

Hvala in ostanite zdravi!

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice