Ne spreglejte: Vabljeni na Projektni forum 2022

Slovensko združenje za projektni management organizira osrednjo letno konferenco Projektni forum 2022 na temo projektnega managementa z naslovom Projektizacija v jedru spreminjanja in krepitve projektnega managementa.

Forum bo potekal v četrtek, 7. aprila 2022, od 8.30 do 16.00.

Projektizacija je trend postopnega prehajanja temeljnega načina delovanja organizacij od izvajanja pretežno kontinuiranih poslovnih procesov k projektom, projektnemu managementu in ostalim projektnim strukturam. Gre za novost v človeški družbi in poslovnem svetu, katere ni več možno, še manj pa pametno spregledati, saj pomembno spreminja ustaljene načine organiziranja in vodenja vseh temeljenjih procesov v organizacijah.

Na Projektnem forumu 2022 bomo v prvem delu slišali predavanje dr. Petra Wostnerja (UMAR) kakšne so poti in stran poti digitalizacije, preobrazbe ter produktivnosti v Sloveniji ter slišali nove ideje in pogled treh predstavnikov poslovodstev uspešno razvojno naravnanih podjetij (g. Franci Pliberšek, Mik Celje; dr. Jana Krapež Trošt, Bia Separations in g. Tone Stanovnik, Špica International).

V osrednjem delu konference se bomo dotaknili strokovnih predavanj na temo evalvacije projektov, vodenja projektov s podporo orodij Microsoft 365 ter ugotovili, da tudi ROI ni več to kar je bil ter kakšne so posebnosti digitalnih projektov.

V zadnjem delu dogodka bomo podelili certifikate IPMA Slocert kandidatom in kandidatkam, ki so se mednarodno certificirali na področju projektnega managementa in so postopek že zaključili. Dogodek bomo zaključili z direktorji in vodji projektnih pisarn (Iskra, Petrol, Slovenske železnice), ki bodo spregovorili o vlogah in razvoju njihovih organizacijskih enot.

Redna cena kotizacije znaša 120,00 eur + DDV/osebo. Za skupine udeležencev (vsaj 3je udeleženci je popust v višini 25%/osebo). Dodatni posebni popusti so še za prejemnike certifikatov, korporacijske člane in posamezne člane Slovenskega združenja za projektni management. Število mest je omejeno.

Celoten program, prijava in informacije so objavljene za spletni strani www.zpm.si/forum.

Projektni forum 2022

 

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice