Natečaj za delodajalce – priložnost, da predstavite inovativen ukrep, ki ga izvajate v okviru promocije zdravja na delovnem mestu

Potrebujete informacije s področja promocije zdravja na delovnem mestu? Že izvajate programe promocije in jih želite razširiti ter nadgraditi?

Združenje delodajalcev Slovenije v sodelovanju s šestimi regionalnimi gospodarskimi zbornicami in Sindikatom novinarjev Slovenije izvaja projekt »Vseslovenska kampanja za ozaveščanje delodajalcev za ohranjanje in krepitev zdravja zaposlenih na delovnem mestu« (Kampanja). V okviru projekta smo z namenom spodbujanja širjenja, razširitve in obogatitve ukrepov PZD razpisali prvi slovenski natečaj za delodajalce za izbor najboljših ukrepov promocije zdravja na delovnem mestu. Zbiramo ukrepe, ki so inovativni in učinkoviti.

Za sodelovanje na natečaju oddajte opis izbranega ukrepa promocije zdravja na delovnem mestu, ki ga izvajate v vaši organizaciji. Spletni obrazec najdete na:
www.zdravi-in-uspesni.si/natecaj-za-delodajalce/prijava-na-natecaj/.

Vaše ukrepe sprejemamo do 31. 5. 2016.

Najboljši ukrepi prejmejo priznanja, predstavljeni pa bodo tudi v brošuri, ki bo izdana v okviru kampanje. Nagrajena dobra praksa bo predstavljena širši javnosti, kar pomeni dobro promocijo organizacije ter več priložnosti za mreženje in sodelovanje z drugimi organizacijami.

V okviru informacijsko-komunikacijskih aktivnosti projekta izdajamo tudi spletni newsletter s področja promocije zdravja na delovnem mestu, v katerem lahko najdete aktualne informacije s področja PZD, napoved aktualnih dogodkov iz Slovenije in tujine, ugotovitve najnovejših raziskav, intervjuje, predstavitve dobrih praks ter članke o skrbi za zdravje, ki jih lahko posredujete zaposlenim in tako prispevate k promociji zdravja na delovnem mestu v vaši organizaciji.

Za ogled novembrske in decembrske izdaje newslettra ter prijavo nanj obiščite spletno stran projekta: www.zdravi-in-uspesni.si

Opomba v koledarček: spletni newsletter izide vsak 3. teden v mesecu.

Vsi projektni partnerji želimo prispevati k povečanju izvajanja ukrepov za ohranjanje in krepitev zdravja zaposlenih na delovnem mestu v slovenskih delovnih organizacijah ter posledično izboljšati zdravje prebivalstva, zvišati skrb za zdravje in zmanjšati rabo zdravstvenih storitev.

Pridružite se nam!

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice