Delodajalce vabimo k sodelovanju na Sejmu zaposlitvenih priložnosti

Zavod RS za zaposlovanje 9. maja 2024 organizira na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani "Sejem zaposlitvenih priložnosti".

Glede na precejšnje pomanjkanje delovne sile, s katerim se soočajo številni delodajalci, si na zavodu za zaposlovanje prizadevajo poiskati razpoložljivo delovno silo iz vseh dostopnih kadrovskih bazenov.  S tem želijo tudi v največji možni meri aktivirati delovni potencial, ki je na voljo, in tako omogočiti nadaljnje poslovanje in rast slovenskih podjetij.      

V partnerstvu z Zavodom RS za zaposlovanje vas ZDS vabi, da se pridružite delodajalcem iz različnih dejavnosti ter ključnim ustanovam s področja vseživljenjskega kariernega svetovanja in zaposlovanja, ki bodo vabljeni na enega največjih zaposlitvenih dogodkov pri nas. 

Izkoristite priložnost, da z brezplačno udeležbo na dogodku celovito predstavite svoje podjetje, delovna mesta in pogoje za delo. Pri tem se lahko neposredno povežete s potencialnimi kandidati iz vse Slovenije in še okrepite vezi s ključnimi deležniki na trgu dela, s ciljem ustvarjanja vzajemne koristi med udeleženci. 


Prijavite se za sodelovanje na dogodku!

Delodajalce vabimo, da čim prej, najkasneje pa do 9. 4. 2024spletno prijavnico obvestite Zavod RS za zaposlovanje o svojem interesu za sodelovanje.

Število razstavnih prostorov je omejeno.

O izboru vas bo zavod obvestil predvidoma 12. 4. 2024. Takrat vam bodo tudi poslali vse nadaljnje informacije s podrobnejšim prijavnim obrazcem. 


 

csm Poklici Kolaz deb77490dc

Več informacij: Spletna stran zavoda RS za zaposlovanje.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice