Dan DeloDružina

Ekvilib Inštitut že tretjič zapored organizira akcijo Dan DeloDružina, ko spodbujajo podjetja in njihove zaposlene, da gredo pravočasno, torej po vseh oddelanih urah, domov.

Dan DD bo letos potekal v sredo, 13. decembra 2017. V letošnjem letu želijo poudarek nameniti stalni dostopnosti zaposlenih in po drugi strani pravici do odklopa od službene komunikacije, ki je v nekaterih državah že postala del zakonodaje.

Kako lahko sodelujete? Iščejo podjetja – ambasadorje, podpornike, ki bodo aktivno sodelovala na Dan DD – to pomeni, da bodo aktivno spodbujala zaposlene, da gredo v sredo, 13. decembra, pravočasno domov, da svoj prosti čas preživijo tako, kot jim je najljubše; ter vodstva, ki bodo z zgledom sodelovala pri tem, in prispevala k boljšemu usklajevanju obeh sfer. V kolikor se boste pridružili pobudi, vas vabijo, da jim to sporočite na petra@ekvilib.org, kjer so vam na voljo za dodatne informacije.

Več informacij pa najdete tudi na spletni strani.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice