Brezplačni webinar Oblikovanje delovnega mesta, ergonomija in spol

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti organizira

v sredo, 18. maja 2022 ob 13.00,

brezplačni spletni seminar "Oblikovanje delovnega mesta, ergonomija in spol" s poudarkom prilagoditve delovnih mest v skladu z razlikami med spoloma. 

Več informacij najdete na spletni strani MDDSZ. Podrobnosti o webinarju so razvidne iz programa.

Seminar je namenjen zlasti delodajalkam/delodajalcem, strokovnim delavkam/delavcem za varnost pri delu, izvajalkam/izvajalcem medicine dela in kadrovskim delavkam/delavcem, pa tudi delavkam/delavcem in delavskim zaupnicam/zaupnikom za varnost in zdravje pri delu ter vsem, ki jih zanimajo kostno-mišična obolenja, povezana z delom, ergonomija na delovnem mestu in raznolikost delovne sile.

Kotizacije ni. Prijavite se lahko do torka, 17. maja 2022 na naslednji spletni povezavi:

https://form.jotform.com/220934404320343      

Seminar organizira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti pod okriljem Zdravo delovno okolje 2020-2022: Naredimo breme lažje za zdrava delovna mesta.

Udeleženci bodo po e-pošti naknadno prejeli potrdila o udeležbi. Na podlagi Pravilnika o stalnem strokovnem usposabljanju na področju varnosti in zdravja pri delu bo ministrstvo priznalo strokovnim delavkam in delavcem za varnost pri delu 5 točk.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice