Anketa o vrzelih v znanju in potrebah gradbenega ekosistema

Začetno vozlišče Akademije Novega evropskega Bauhausa za trajnostno grajeno okolje z obnovljivimi materiali (NEBAP Hub) Univerze na Primorskem teži k razogljičenju domov in zgradb po Evropi in širše.

S tem namenom NEBAP Hub razvija usposabljanja in izpopolnjevanja za strokovnjake s področja ACE (arhitektura, gradbeništvo, inženiring), državljane in kulturne akterje, oblikovalce politik, študente in izobraževalce, investitorje, zavarovalnice in organe za standardizacijo. Da bi ta bila čim bolj učinkovita in prilagojena specifičnim potrebam, je pripravljen anketni vprašalnik o vrzelih v znanju in potrebah gradbenega ekosistema po vsej Evropi. Na voljo je v 17 jezikih Evropske unije.

Anketo je razvil NEBAP Hub Univerze na Primorskem (Slovenija) v sodelovanju z inštitutom InnoRenew CoE (Slovenija), Češko tehnično univerzo v Pragi (Češka), Tehnološko univerzo v Talinu (Estonija), organizacijama InnovaWood (Belgija) in Bauhaus Earth (Nemčija), Univerzo v Sopronu (Madžarska), Univerzo v Firencah (Italija), inštitutom Latvian State Institute of Wood Chemistry (Latvija), Slovaško tehnološko univerzo v Bratislavi (Slovaška), Politehnično univerzo v Valenciji (Španija), Danskim tehnološkim inštitutom (Danska), Xyhlo Biofinishom (Nizozemska) in inštitutom RISE (Švedska).


Vljudno vas vabimo vas k izpolnjevanju vprašalnika na naslednji povezavi:

https://1ka.arnes.si/NEBAP


Vabljeni ste, da povezavo delite tudi s svojimi sodelavci in kolegi po celotni Evropi, saj bodo izsledki ankete pomembni za kreiranje politik usposabljanja in izpopolnjevanja strokovnjakov iz področja gradbeništva, arhitekture in inženiringa po celotni Evropski uniji.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice