WEBINAR: Strategije za zadrževanje kadra

Dodajte v koledar
09:00 - 10:30

WEBINAR 💻

NOVO❗

Kotizacija

Člani ZDS

119,00 €

Nečlani ZDS

149,00 €

DDV NI VKLJUČEN!

Vključuje udeležbo na seminarju / webinarju in gradivo..

Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste, ki se seštevajo:

  • dva ali več udeležencev -10 % popust za vsakega udeleženca.

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom na transakcijski račun št. SI56 0201 1001 5672 692. Na podlagi plačila boste ob spletni izvedbi prejeli povezavo za dostop do spletnega webinarja.

Proračunski uporabniki vpišite ob elektronski prijavi v polje opombe rok plačila in na info@zds.si pošljite  naročilnico.

Prijava na dogodek

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobraževanja, do 10:00 ure. Za morebitna vprašanja smo na voljo na 01/563 48 87.

Pisne odjave (info@zds.si) upoštevamo do 2 delovnih dni pred začetkom izobraževanja, sicer zaračunavamo kotizacijo v celoti. 

Ali vam razpisan termin ne ustreza? Ali ste zamudili s prijavo na izobraževanje? Pišite nam na e-naslov martin.smalcic@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu.

Dodatne informacije

Martin Šmalčič
E-naslov: martin.smalcic@zds.si 

Webinar bo potekal preko aplikacije Zoom. Za udeležbo na webinarju si lahko predhodno naložite aplikacijo ali pa boste to storili pred dogodkom po prejetih navodilih.  Navodila ter povezavo za spremljanje in udeležbo na webinarju boste prejeli dan pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli pri prijavi na dogodek.

ZDS Logotip Delodajalska akademija CMYK 1

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

Največji izziv današnjega časa, s katerim se podjetja soočajo, ni zgolj pridobivanje kadra, ampak tudi zadrževanje le-tega.

Namreč, živimo v času, ko kader dnevno dobiva povabila in ponudbe zamenjavo službe. Top podjetja postavljajo zelo zahtevno pozicijo. zahtevajo visok nivo znanja ter izkušenj. Ker za podjetja pomanjkanje dobrega kadra predstavlja že kar velik problem, je kakovostno in strokovno delo z zaposlenimi ter strategija zadrževanja kadra, ključnega pomena.

Poleg plačila so vsekakor tudi drugi pogoji dela pomembni, ki kader motivirajo za ostanek v našem podjetju.

Cilj delavnice: Spoznati pomembnost zadrževanja kadra in osvojiti strategije s katerimi lahko dosežemo, da kader ostane v našem podjetju.

termination 7387179 1281

Vsebina:

  • Koga zadržujemo?
  • Strateški vidiki zadrževanja
  • Zakaj ljudje pridejo,ostanejo in zakaj odidejo?
  • Poznavanje življenjskega cikla zaposlenega
  • Modeli upravljanja s kadrom glede na učinkovitost in potencial
  • Konkretni primeri iz prakse.

Predavatelji

TINA

TINA KASTELIC

Ljubezen do dela z in med ljudmi me je pripeljala do študija psihologije v Ljubljani. Tekom študija sem se usmerjala v psihologijo dela in organizacije. Teoretično znanje sem nadgrajevala s praktičnimi izkušnjami in dodatnimi izobraževanji. Sem specializantka organizacijske transakcijske analize, opravljen imam tudi Trening trenerjev, osnovo medicinske hipnoze, NLP in psihodramo. Imam številne izkušnje s področja ocenjevanja potenciala in razvoja kadrov. V zadnjih letih sem se specializirala za kompleksne kadrovske rešitve (kompetenčni modeli, sistemi nasledstev, mentorski sistemi, definiranje odgovornosti in vlog, ipd.). Izvajam tudi poglobljene treninge za razvoj mehkih veščin in coachinge. Mladostna zagnanost, odprtost za spremembe, različna znanja in izkušnje me navdihujejo pri delu z ljudmi in organizacijami.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice