ZDRAVI ODNOSI = ZDRAV JAZ

Dodajte v koledar
09:00 - 12:30

ZDS, predavalnica - Visoko pritličje, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana

NOVO❗

Kotizacija

Člani ZDS

129,00 €

Nečlani ZDS

159,00 €

DDV NI VKLJUČEN!

Vključuje udeležbo na seminarju, gradivo in pogostitev.

Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste, ki se seštevajo:

  • dva ali več udeležencev -10 % popust za vsakega udeleženca.

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom na transakcijski račun št. SI56 0201 1001 5672 692. 

Proračunski uporabniki vpišite ob elektronski prijavi v polje opombe rok plačila, ob registraciji predložite naročilnico.

Prijava na dogodek

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobraževanja, do 10:00 ure. Za morebitna vprašanja smo na voljo na 01/563 48 87.

Pisne odjave (info@zds.si) upoštevamo do 2 delovnih dni pred začetkom izobraževanja, sicer zaračunavamo kotizacijo v celoti. 

Ali vam razpisan termin ne ustreza? Ali ste zamudili s prijavo na izobraževanje? Pišite nam na e-naslov martin.smalcic@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu.

Dodatne informacije

Martin Šmalčič

Telefon: 01 563 48 87
E-naslov: martin.smalcic@zds.si

Udeleženci izobraževanja imajo zagotovljeno brezplačno parkiranje do zasedbe mest na zunanjem parkirišču, za zapornico. Navodila za parkiranje.

ZDS Logotip Delodajalska akademija CMYK 1

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

Programi promocije zdravja na delovnem mestu so namenjeni ohranjanju in krepitvi telesnega in duševnega zdravja ter dobrega počutja zaposlenih. Med najbolj znanimi je definicija Svetovne zdravstvene organizacije, ki zdravje opredeljuje kot stanje dobrega počutja v katerem posameznik razvija sposobnosti, se uspešno spoprijema s stresom v vsakdanjem življenju, učinkovito dela in prispeva k svoji skupnosti. To pomeni pozitiven odnos do sebe in drugih, pozitivno samopodobo, visoko samospoštovanje, optimizem in sposobnost soočenja s težavami.

Čustvena preobčutljivost in stres lahko vplivata na razvoj številnih telesnih in duševnih obolenj, kot so naprimer srčno-žilne bolezni, sladkorna bolezen, možganska kap. Zato je:

  • dobro zdravje predpogoj za dobro in uspešno življenje in delo - tako za posameznika kot za delovno organizacijo.
  • skrb za ohranjanje in izboljševanje zdravja zaposlenih je ekonomsko upravičena, saj so zdravi in zadovoljni delavci, ki delajo v varnem in spodbudnem delovnem okolju produktivnejši in ustvarjalnejši, redkeje zbolijo in redkeje odhajajo v bolniški stalež, prav tako pa ostajajo zvesti organizaciji oziroma delodajalcu.

Stres in izgorelost dosegata razsežnost epidemije, a ne samo zaradi naglice in preobilja dela, temveč predvsem zaradi slabih odnosov doma, na delovnem mestu in tudi zaradi odnosa, ki ga imamo sami s sabo. Stresni odnosi, čustvene reakcije so glavni vzroki za nastanek bolezni.

Zato današnje stresno okolje zahteva od vseh nas, bolj kot kadarkoli prej, visoko čustveno stabilnost. Pomembno je, da se naučite menedžirati pritiske znotraj sebe in ostanete kljub zunanjim situacijam mirni, odločni in ciljno usmerjeni. Da se naučite učinkovite metode, kako v stresnih situacijah krepiti psihofizično kondicijo.

gears 5193383 1280

Program delavnice:

  • Čustva in njihova vloga v medosebnih odnosih: Raziskali bomo, kako čustva vplivajo na naše odnose s sodelavci, nadrejenimi in strankami. Spoznali bomo, kako lahko čustva obogatijo naše medsebojne povezave.
  • Čustva in njihova povezava s telesom: Se zavedate, kako tesno so povezana čustva s telesnim zdravjem? Na delavnici bomo raziskali to povezavo in se naučili, kako lahko skrbimo za svoje čustveno in telesno blagostanje.
  • Lastni viri moči za čustveno opolnomočenje: Prepoznajte svoje notranje vire moči, ki vam pomagajo obvladovati izzive in vzpostavljati ravnovesje v čustvenem življenju. Naučili se boste, kako graditi notranjo odpornost.
  • Zdravljenje skozi sprejemanje: Spoznajte, zakaj je pomembno ne zanikati svojih čustev, se ne boriti z njimi in jih ne tlačiti. Naučili se bomo, kako s sprejemanjem čustev krepite svojo čustveno stabilnost.
  • Praktična tehnika za čustveno opolnomočenje: Delavnica bo vključevala prikaz učinkovite tehnike, ki vam bo pomagala razvijati čustveno inteligenco ter graditi zdrave in trajne odnose.

Delavnica je namenjena vodstvu, kadrovski službi in promotorjem zdravja v podjetju/organizaciji.

Predavatelji

Florence Maria

Florence Maria Bratuž

se osredotoča na inspirativno vodstvo in organizacijsko kulturo, ki temelji na njenih 25-letnih izkušnjah v avtomobilski industriji. V svoji karieri je začela kot prodajna svetovalka v domačem družinskem podjetju in nadaljevala na vodstvenih pozicijah na naslednjih področjih: prodaja, področno vodenje poslovalnic uvoznika, upravljanje z odnosi s strankami, skrb za zadovoljstvo kupcev, organizacija izobraževanj. Te izkušnje so jo pripeljale do vloge predavatelja, trenerja - coacha in kriznega managerja za boljše poslovne rezultate ter izboljšanje medosebnih odnosov med zaposlenimi. Deluje kot Inspirational in Emotional Coach, ki vzpostavi dobre odnose med zaposlenimi in ima licenco Profiles International za svetovalca razvoja potenciala v zaposlenih. Kot krizni manager pomaga postaviti podjetju pravo poslanstvo, ki v zaposlenih prebudi duha. Preko zgodbe vzpostavi motivacijske vzvode z namenom prebujana notranje motivacije do dela, ki ga opravljajo. Predavateljica je tudi avtorica knjige ODZOVI SE NA KLIC, ZAŽIVI SVOJ POKLIC!

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice