WEBINAR: Odkrivanje svojih potencialov skozi čustveni coaching

NOVO!

Dodajte v koledar
12:00 - 13:30

WEBINAR 💻

Kotizacija

Člani ZDS

49,00 €

Nečlani ZDS

69,00 €

DDV NI VKLJUČEN!

Vključuje udeležbo na webinarju in gradivo.

Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste, ki se seštevajo:

  • dva ali več udeležencev -10 % popust za vsakega udeleženca.

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom na transakcijski račun št. SI56 0201 1001 5672 692. Na podlagi plačila boste prejeli povezavo za dostop do spletnega webinarja.

Proračunski uporabniki vpišite ob elektronski prijavi v polje opombe rok plačila, ob registraciji predložite naročilnico.

Prijava na dogodek

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobraževanja, do 10:00 ure. Za morebitna vprašanja smo na voljo na 01/563 48 87.

Pisne odjave (info@zds.si) upoštevamo do 2 delovnih dni pred začetkom izobraževanja, sicer zaračunavamo kotizacijo v celoti. 

Ali vam razpisan termin ne ustreza? Ali ste zamudili s prijavo na izobraževanje? Pišite nam na e-naslov martin.smalcic@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu.

Dodatne informacije

Martin Šmalčič
E-naslov: martin.smalcic@zds.si 

Webinar bo potekal preko aplikacije Zoom. Za udeležbo na webinarju si lahko predhodno naložite aplikacijo ali pa boste to storili pred dogodkom po prejetih navodilih. Navodila ter povezavo za spremljanje in udeležbo na webinarju boste prejeli dan pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli pri prijavi na dogodek.

ZDS Logotip Delodajalska akademija CMYK 1

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

Ali se srečujete tudi pri vas s težavo, da kljub odličnim delovnimi pogojem in nagradah, ki jih zagotavljate zaposlenim, je samo majhen del zaposlenih visoko motiviranih in srečnih pri delu, ki ga opravljajo?

Namreč veliko zaposlenih kljub doseženim ciljem kot je dobra služba, image, prestižen poklic niso zadovoljni in motivirani, ker ne delajo posla kot radi rečemo iz srca.

Marsikdo je prepričan o sebi, da je umirjen, kulturen, razumevajoč, a ga soočenje z neko življenjsko situacijo kaj hitro oskubi teh prilastkov, ko se odziva nanje z jezo, zamerljivostjo, užaljenostjo in ta čustva in slabi odnosi so največji kradljivci delovne oz. ustvarjalne energije.

Vzrok za bistveno razliko pri učinkovitosti zaposlenih je, v tem ali delo izhaja iz zunanje ali iz notranje motivacije.

👉 Zunanji motivatorji odsevajo željo po tem, da dobimo več nečesa, za kar čutimo, da tega nimamo dovolj. To je lahko denar, odobravanje, socialni položaj, moč in nagrade.

👉 Notranja motivacija pa izhaja iz želje po vključenosti v neko dejavnost, ki jo vrednotimo zaradi z njo povezanega zadovoljstva.

📍 Ljudje s pristno motivacijo kažejo več:

  • zanimanja,
  • navdušenja
  • in zaupanja
  • ter več vztrajnosti, ustvarjalnosti in storilnosti,

Človek je resnično uspešen takrat, ko tisto, kar počne, počne srečen in dejanska samouresničitev je pogojena s spoznavanjem in spoznanjem sebe oz. Kaj je tisto kar nas najbolj motivira in osrečuje.

👉 Notranji namen je svojevrsten vir energije in moči. Je gorivo za osredotočenost, smer, vnemo in vztrajnost in to je vse kar si vsak zaposlovalec od svojih zaposlenih želi.

Najhitrejši in najučinkovitejši napredek do sebe je, da preko odnosov z drugimi ljudmi oz. preko poznavanju svojih čustvenih reakcij lahko pridemo nazaj do sebe. Namreč, ko smo » iz sebe«, nismo »pri sebi«, zato je potrebno ponovno priti »k sebi«.

Ta postopek povezovanja sebe v sebi, vam bo Florence predstavila na srečanju Odkrivanje svojih potencialov skozi proces čustvenega coachinga.

businesswoman 2822600 1920

Na predavanju boste spoznali:

  • osnovno razumevanja čustev, ki se bodo verjetno bistveno razlikovala od tistega, kar ste do zdaj verjeli
  • kako konfliktne in težke odnose uporabiti za svoj razvoj in spoznavanje sebe
  • kako do notranje motivacije za delo, ki ga opravljate
  • kako obudili naravne oz. primarne človeške potrebe, kot so želja po aktivnosti, , kompetentnosti, dosežkih, smislu in pripadnosti.
  • kako ustvariti v podjetju kulturo odgovornosti in sodelovanja za skupni cilj

Učinek pridobljenega znanja:
Ljudje ob spoznavanju sebe in svojih potencialov prevzamejo odgovornost za svojo osebno rast, družba pa ob tem napreduje v naravnem sozvočju, povezanosti, harmoniji in integriteti

 

Predavatelji

Florence Maria

Florence Maria Bratuž

se osredotoča na inspirativno vodstvo in organizacijsko kulturo, ki temelji na njenih 25-letnih izkušnjah v avtomobilski industriji. V svoji karieri je začela kot prodajna svetovalka v domačem družinskem podjetju in nadaljevala na vodstvenih pozicijah na naslednjih področjih: prodaja, področno vodenje poslovalnic uvoznika, upravljanje z odnosi s strankami, skrb za zadovoljstvo kupcev, organizacija izobraževanj. Te izkušnje so jo pripeljale do vloge predavatelja, trenerja - coacha in kriznega managerja za boljše poslovne rezultate ter izboljšanje medosebnih odnosov med zaposlenimi. Deluje kot Inspirational in Emotional Coach, ki vzpostavi dobre odnose med zaposlenimi in ima licenco Profiles International za svetovalca razvoja potenciala v zaposlenih. Kot krizni manager pomaga postaviti podjetju pravo poslanstvo, ki v zaposlenih prebudi duha. Preko zgodbe vzpostavi motivacijske vzvode z namenom prebujana notranje motivacije do dela, ki ga opravljajo. Predavateljica je tudi avtorica knjige ODZOVI SE NA KLIC, ZAŽIVI SVOJ POKLIC!

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice