WEBINAR: Kako pomagati ranjenim odnosom v kolektivu in okrepiti zaupanje?

Dodajte v koledar
12:00 - 14:15

WEBINAR 💻

Kotizacija

Člani ZDS

119,00 €

Nečlani ZDS

159,00 €

DDV NI VKLJUČEN!

Vključuje udeležbo na webinarju in gradivo..

Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste, ki se seštevajo:

  • dva ali več udeležencev -10 % popust za vsakega udeleženca.

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom na transakcijski račun št. SI56 0201 1001 5672 692. Na podlagi plačila boste prejeli povezavo za dostop do spletnega webinarja.

Proračunski uporabniki vpišite ob elektronski prijavi v polje opombe rok plačila, ob registraciji predložite naročilnico.

Prijava na dogodek

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobraževanja, do 10:00 ure. Za morebitna vprašanja smo na voljo na 01/563 48 87.

Pisne odjave (info@zds.si) upoštevamo do 2 delovnih dni pred začetkom izobraževanja, sicer zaračunavamo kotizacijo v celoti. 

Ali vam razpisan termin ne ustreza? Ali ste zamudili s prijavo na izobraževanje? Pišite nam na e-naslov martin.smalcic@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu.

Dodatne informacije

Martin Šmalčič
E-naslov: martin.smalcic@zds.si 

Webinar bo potekal preko aplikacije Zoom. Za udeležbo na webinarju si lahko predhodno naložite aplikacijo ali pa boste to storili pred dogodkom po prejetih navodilih. Navodila ter povezavo za spremljanje in udeležbo na webinarju boste prejeli dan pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli pri prijavi na dogodek.

ZDS Logotip Delodajalska akademija CMYK 1

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

Odnosi v kolektivu so zrcalo vodenja in če želimo pomagati kolektivu, moramo pomagati vodjem, da se bodo lažje soočali z izzivi vodenja in znali in zmogli ustrezno poskrbeti za svoje ljudi. Obenem moramo podpreti kadrovske, komunikacijske in druge strokovnjake v organizaciji, ki lahko pomagajo s svojim strokovnim znanjem.

Cilj je okrepiti organizacijsko kulturo, profesionalno vodenje, zdrave odnose in sodelovanje, ob zavedanju, da tu ni hitrih poti in bližnjic. Vendar si moramo prizadevati, da zapletena razmerja in odnosi zaživijo na bolj zdravih temeljih in se v kolektiv spet povrnejo zaupanje, spoštovanje in varnost.

👉 Komu je izobraževanje namenjeno?

Direktorjem podjetij, vodjem in direktorjem kadrovskih služb ter ostalih področij v podjetju, zaposlenim v kadrovski službi, komunikatorjem, vodjem in zaposlenim na področju izobraževanja in razvoja zaposlenih ter vsem, ki jih tematika zanima.

ODNOSI

Program izobraževanja:

  • Kako graditi organizacijsko kulturo spoštovanja, zaupanja in varnosti
  • Krizne situacije, afere, anonimke, govorice in druge hude zgodbe iz naslova ranjenih odnosov v kolektivu
  • Kaj je mogoče storiti za boljše odnose in vodenje, boljše rezultate in manj hudih zgodb
  • Kako lahko vodstvo prispeva v dvigu organizacijske kulture in kako ga pri tem podpreti
  • Vaši kadrovski, komunikacijski in drugi strokovnjaki v podjetju so neprecenljivi
  • Kako lahko k boljšim odnosom prispeva vsakdo od zaposlenih
  • Kako okrepiti sodelovanje in spodbujati občutek pripadnosti organizaciji

Predavatelji

dr. Damjana

dr. Damjana Pondelek

Urednica d.o.o.

Dr. Damjana Pondelek, direktorica podjetja Urednica, je strokovnjakinja za strateški in krizni management in strateška svetovalka vodstvom in kolektivom v zahtevnih okoliščinah. Te so močna spodbuda za nujne organizacijske spremembe, stabilno rast in krepitev podjetja, vodstva in sodelavcev. Podjetja spremlja v obdobju sprememb in pri tem svetuje lastnikom, vodstvu in sodelavcem.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice