WEBINAR: Izognite se najpogostejšim napakam pri dogovarjanju pravic glede prejemkov iz delovnega razmerja❗

Dodajte v koledar
12:00 - 14:30

WEBINAR 💻

Kotizacija

Člani ZDS

69,00 €

Nečlani ZDS

109,00 €

DDV NI VKLJUČEN!

Vključuje udeležbo na webinarju in gradivo..

Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste, ki se seštevajo:

  • dva ali več udeležencev -10 % popust za vsakega udeleženca.

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom na transakcijski račun št. SI56 0201 1001 5672 692. Na podlagi plačila boste prejeli povezavo za dostop do spletnega webinarja.

Proračunski uporabniki vpišite ob elektronski prijavi v polje opombe rok plačila, ob registraciji predložite naročilnico.

Prijava na dogodek

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobraževanja, do 10:00 ure. Za morebitna vprašanja smo na voljo na 01/563 48 87.

Pisne odjave (info@zds.si) upoštevamo do 2 delovnih dni pred začetkom izobraževanja, sicer zaračunavamo kotizacijo v celoti. 

Ali vam razpisan termin ne ustreza? Ali ste zamudili s prijavo na izobraževanje? Pišite nam na e-naslov martin.smalcic@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu.

Dodatne informacije

Martin Šmalčič
E-naslov: martin.smalcic@zds.si 

Webinar bo potekal preko aplikacije Zoom. Za udeležbo na webinarju si lahko predhodno naložite aplikacijo ali pa boste to storili pred dogodkom po prejetih navodilih. Navodila ter povezavo za spremljanje in udeležbo na webinarju boste prejeli dan pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli pri prijavi na dogodek.

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

Ne glede na to, kako strokovni in zavzeti smo pri dogovarjanju vsebin kolektivnih pogodb, splošnih aktov ali pogodb o zaposlitvi, se pri izvajanju le-teh v praksi pogosto pokažejo pomanjkljivosti. Le tako da te pomanjkljivosti pravočasno zaznavamo in jih odpravljamo, se lahko izognemo nepotrebnim sporom in stroškom, ki so posledica teh sporov.

Na tokratni spletni delavnici bo ga. Nataša Peterca, samostojna svetovalka za prejemke iz delovnih razmerij na ZDS, predstavila nekatere primere določb kolektivnih pogodb dejavnosti ter aktov pri delodajalcih v zasebnem sektorju, ki se nanašajo na prejemke iz delovnih razmerij in ki so se v praksi izkazale za problematične.

❗ Zakaj bi se učili na svojih napakah, če se lahko naučimo na napakah drugih!

Prijavljeni na spletno delavnico nam lahko predhodno svoja vprašanja pošljejo po elektronski pošti na naslov info@zds.si.

🟡 Namen delavnice:

Namen delavnice je predstaviti primere določb kolektivnih pogodb dejavnosti ter aktov pri delodajalcih v zasebnem sektorju, ki se nanašajo na prejemke iz delovnih razmerij in so se v praksi izkazale za problematične.

🟡 Komu je delavnica namenjena:

Direktorjem, vodilnim managerjem, finančnim delavcem, kadrovskim delavcem, računovodjem, pravnikom in vsem, ki se pogajate na kolektivnih pogodbah, določate vsebino pravilnikov pri delodajalcih ali pogodb o zaposlitvi oziroma vas zanima tematika prejemkov iz delovnih razmerij, ki se izplačujejo v zasebnem sektorju.

🟡 NE SPREGLEJTE:

  • Predavateljica ima večletne izkušnje na področju prejemkov iz delovnih razmerij, kot predavateljica in svetovalka in je avtorica številnih strokovnih publikacij.
  • Po končanem predavanju se lahko člani ZDS z morebitnimi dodatnimi vprašanji obrnete na predavateljico vsak dan med 10:00 in 12:00 uro (tel.št. 01/563 48 80) ali pišete na delodajalci@zds.si.
  • Izobraževanje ali svetovanje na razpisano tematiko izvajamo tudi za zaključene skupine v podjetju! Želite ponudbo? Pišite nam na info@zds.si ali pokličite 01/563 48 87.
  • Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste, ki se seštevajo: dva ali več udeležencev - 10 % popust!

mistake 3022434

🟡 Program predavanja:

1. Uvod

2. Primeri napak pri dogovarjanju na:

  • kolektivnih pogodbah dejavnosti
  • kolektivnih pogodbah oziroma splošni aktih delodajalcev
  • pogodbah o zaposlitvi

3. Sklepne misli ter vprašanja in odgovori.

Predavatelji

Nataša

Nataša Peterca

Samostojna svetovalka za prejemke iz delovnih razmerij Združenje delodajalcev Slovenije

Nataša Peterca je samostojna svetovalka na Združenju delodajalcev Slovenije, specializirana za področje prejemkov iz delovnih razmerij. Ima večletne izkušnje s svetovanji in predavanji in je avtorica ter soavtorica strokovnih prispevkov in publikacij s področja, ki ga pokriva.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice