WEBINAR: Izdelava obveznih poro─Źil o odpadkih ­čŚĹ do 31.3.2024

Dodajte v koledar
09:00 - 11:00

WEBINAR ­čĺ╗┬á

Kotizacija

─îlani ZDS

119,00 €

Ne─Źlani ZDS

159,00 €

DDV NI VKLJU─îEN!

Vklju─Źuje udele┼żbo na seminarju / webinarju in gradivo..

Pri pla─Źilu kotizacije upo┼ítevajte popuste, ki se se┼ítevajo:

 • dva ali ve─Ź udele┼żencev -10 %┬ápopust za vsakega udele┼żenca.

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pri─Źetkom na transakcijski ra─Źun ┼ít. SI56 0201 1001 5672 692.┬áNa podlagi pla─Źila boste ob spletni izvedbi prejeli povezavo za dostop do spletnega webinarja.

Prora─Źunski uporabniki vpi┼íite ob elektronski prijavi v polje opombe rok pla─Źila in na info@zds.si po┼íljite┬á naro─Źilnico.

Prijava na dogodek

Prijave┬ásprejemamo┬ádo zapolnitve mest┬áoziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobra┼żevanja, do 10:00 ure. Za morebitna vpra┼íanja smo na voljo na 01/563 48 87.

Pisne odjave┬á(info@zds.si) upo┼ítevamo do 2 delovnih dni pred za─Źetkom izobra┼żevanja, sicer zara─Źunavamo kotizacijo v celoti.┬á

Ali vam razpisan termin ne ustreza? Ali ste zamudili s prijavo na izobra┼żevanje? Pi┼íite nam na e-naslov┬ámartin.smalcic@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu.

Dodatne informacije

Martin ┼ámal─Źi─Ź
E-naslov: martin.smalcic@zds.si 

Webinar bo potekal┬ápreko aplikacije Zoom. Za udele┼żbo na webinarju si lahko predhodno nalo┼żite aplikacijo ali pa boste to storili pred dogodkom po prejetih navodilih.┬á┬áNavodila ter povezavo za spremljanje in udele┼żbo na webinarju boste prejeli dan pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli pri prijavi na dogodek.

ZDS Logotip Delodajalska akademija CMYK 1

Priporo─Źi izobra┼żevanje

Izobra┼żevanje lahko priporo─Źite svojim znancem, tako, da v polje vpi┼íete elektronski naslov.

pošlji povezavo

Vabimo vas na webinar o┬áodpadkih┬á­čŚĹ, kjer se boste seznanili z zakonodajnimi novostmi na podro─Źju┬áUredbe o odpadkih in na─Źinom priprave letnega poro─Źila o odpadkih za izvirne povzro─Źitelje odpadkov.┬áNova zakonodaja prina┼ía┬ánovosti┬áglede priprave letnih poro─Źil, ki jih je potrebno oddati najkasneje┬ádo 31.3.2024.┬á

V leto┼ínjem letu se prvi─Ź lahko poro─Źa izklju─Źno preko aplikacije IS odpadki, za kar je potrebna predhodna registracija za povzro─Źitelje, ki ┼íe niso uporabniki.

Izvedeli boste katere so bistvene┬ánovosti Zakona o varstvu okolja┬á(ZVO-2) in┬áUredbe o odpadkih┬áter kako le-te vplivajo na va┼íe obveznosti na podro─Źju ravnanja z odpadki.

ÔÖ╗ Ne spreglejte:

 • Rok oddaje poro─Źila je 31.3.2024!
 • Predhodna vpra┼íanja po┼íljite na naslov┬áinfo@zds.si, odgovore boste prejeli na izobra┼żevanju.
 • Pri pla─Źilu kotizacije upo┼ítevajte popuste:┬á
  • dva ali ve─Ź udele┼żencev - 10 % popust┬áza vsakega udele┼żenca.

ecology icons 4819652 1280

ÔÖ╗ Vsebina:

 • Bistvene novosti Zakona o varstvu okolja na podro─Źju ravnanja z odpadki
 • Zahteve nove Uredbe o odpadkih
 • Prepre─Źevanje nastajanja odpadkov in ravnanje z odpadki
 • Ravnanje z odpadki pri izvirnih povzro─Źiteljih odpadkov (lo─Źevanje odpadkov, ozna─Źevanje posod, dodelitev klasifikacijskih ┼ítevilk ÔÇŽ)
 • Spremembe v vsebini Na─Źrta gospodarjenja z odpadki
 • Evidence na podro─Źju ravnanja z odpadki in spremembe na podro─Źju vodenja evidenc
 • Priprava in oddaja letnega poro─Źila o odpadkih za izvirne povzro─Źitelje odpadkov (kdaj in kako lahko poro─Źamo preko sistema IS)

Predavatelji

Katarina

Katarina ┼Żeleznik Logar

Vodja poslovne enote Inštituta za varstvo pri delu in varstvo okolja Maribor

Mag. Katarina ┼Żeleznik Logar, In┼ítitut za varstvo pri delu in varstvo okolja Maribor, vodja podru┼żnice Ljubljana, svetovalka za promocijo zdravja pri delu, ki je v letu 2013 uspe┼íno opravila izobra┼żevanje za svetovalce za promocijo zdravja pri delu, v okviru programa ─îili za delo pri Klini─Źnem in┼ítitutu za medicino dela, prometa in ┼íporta. Izvajalka ima opravljen strokovni izpit iz varnosti in zdravja pri delu in preko 12 let predava ter izvaja strokovne naloge na podro─Źju varnosti in zdravja pri delu, sodeluje v komisiji za izbor primerov dobre prakse na podro─Źju varnosti in zdravja pri delu, pi┼íe strokovne ─Źlanke.

Informativni obra─Źun pla─Ź

Za vas smo pripravili priro─Źne obrazce za obra─Źun pla─Źe, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obra─Źun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo pla─Źe/dru┼żbenike, ter obra─Źun dohodka po pogodbi o opravljanju za─Źasnega ali ob─Źasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obra─Źun

Bodite na teko─Źem

┼Żelite prejemati e-obvestila o izobra┼żevanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice