WEBINAR: Izdelava obveznih poro─Źil o odpadkih ­čŚĹ do 31.3.2021

Dodajte v koledar
09:00 - 11:00

WEBINAR ­čĺ╗┬á

Kotizacija

─îlani ZDS

89,00 €

Ne─Źlani ZDS

129,00 €

DDV NI VKLJU─îEN!

Vklju─Źuje udele┼żbo na webinarju in gradivo..

Pri pla─Źilu kotizacije upo┼ítevajte popuste, ki se se┼ítevajo:

 • dva ali ve─Ź udele┼żencev -10 %┬ápopust za vsakega udele┼żenca.

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pri─Źetkom na transakcijski ra─Źun ┼ít. SI56 0201 1001 5672 692.┬áNa podlagi pla─Źila boste prejeli povezavo za dostop do spletnega webinarja.

Prora─Źunski uporabniki vpi┼íite ob elektronski prijavi v polje opombe rok pla─Źila, ob registraciji predlo┼żite naro─Źilnico.

Prijava na dogodek

Prijave┬ásprejemamo┬ádo zapolnitve mest┬áoziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobra┼żevanja, do 10:00 ure. Za morebitna vpra┼íanja smo na voljo na 01/563 48 87.

Pisne odjave┬á(info@zds.si) upo┼ítevamo do 2 delovnih dni pred za─Źetkom izobra┼żevanja, sicer zara─Źunavamo kotizacijo v celoti.┬á

Ali vam razpisan termin ne ustreza? Ali ste zamudili s prijavo na izobra┼żevanje? Pi┼íite nam na e-naslov┬ámartin.smalcic@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu.

Dodatne informacije

Martin ┼ámal─Źi─Ź
E-naslov: martin.smalcic@zds.si 

Webinar bo potekal┬ápreko aplikacije Zoom. Za udele┼żbo na webinarju si lahko predhodno nalo┼żite aplikacijo ali pa boste to storili pred dogodkom po prejetih navodilih.┬áNavodila ter povezavo za spremljanje in udele┼żbo na webinarju boste prejeli dan pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli pri prijavi na dogodek.

Priporo─Źi izobra┼żevanje

Izobra┼żevanje lahko priporo─Źite svojim znancem, tako, da v polje vpi┼íete elektronski naslov.

pošlji povezavo

ecology icons 4819652 1280

Do 31.3.2021┬ámorate kot izvirni povzro─Źitelji odpadkov oddati letno poro─Źilo o odpadkih, ─Źe zaposlujete vsaj 10 oseb oziroma ste povzro─Źitelji odpadkov in je v preteklem koledarskem letu pri opravljanju va┼íe dejavnosti nastalo 5 kg nevarnih odpadkov ali 10 ton ostalih odpadkov ali odpadna olja. Zaradi novosti in ┼ítevilnih vpra┼íanj, ki jih imate pri izpolnjevanju poro─Źila, vas vabimo na kraj┼íi spletni seminar, na katerem vam bo na prakti─Źnih primerih prikazana izdelava in urejanje poro─Źila o odpadkih.

ÔÖ╗ KDO JE ZAVEZANEC ZA PRIPRAVO PORO─îILA?

 • Izvirni povzro─Źitelji odpadkov, ki so v posameznem letu zaposlovali 10 ali ve─Ź oseb (Uredba o odpadkih, U.l.RS 103/2011, 37/2015 in 69/2015) oziroma povzro─Źitelji pri katerih je v preteklem koledarskem letu nastalo 5 kg nevarnih odpadkov ali 10 ton ostalih odpadkov┬áali odpadna olja ne glede na koli─Źino
 • zbiralci in obdelovalci odpadkov.

ÔÖ╗ Ne spreglejte:

 • NE POZABITE na oddajo poro─Źila o odpadkih,┬á─Źe ste v preteklem letu zaposlovali 10 ali ve─Ź oseb!
 • Rok oddaje poro─Źila je 31.3.2020!
 • Predhodna vpra┼íanja po┼íljite na naslov┬áinfo@zds.si, odgovore boste prejeli na izobra┼żevanju.
 • Pri pla─Źilu kotizacije upo┼ítevajte popuste:┬á
  • dva ali ve─Ź udele┼żencev - 10 % popust┬áza vsakega udele┼żenca.

ÔÖ╗ Program:

 • Kdo so zavezanci za poro─Źanje?
 • Na─Źini izdelave poro─Źil in poro─Źanje.
 • Prakti─Źni prikaz izdelave in urejanja poro─Źila.
 • Odgovori na vpra┼íanja glede:
  • vodenja evidenc,
  • opisovanja eviden─Źnih listov,
  • informacijskega sistema vezanega na odpadke.
 • Obveznosti pri ravnanju z odpadno embala┼żo (vpisi v register, zavezanci ipd.)
 • Poro─Źanje zavezancev po Uredbi o ravnanju z embala┼żo in odpadno embala┼żo (embalerji, pridobitelji, uvozniki embaliranega blaga, proizvajalci, uvozniki servisne embala┼że)

Predavatelji

Katarina

Katarina ┼Żeleznik Logar

Svetovalka za promocijo zdravja pri delu

Mag. Katarina ┼Żeleznik Logar, In┼ítitut za varstvo pri delu in varstvo okolja Maribor, vodja podru┼żnice Ljubljana, svetovalka za promocijo zdravja pri delu, ki je v letu 2013 uspe┼íno opravila izobra┼żevanje za svetovalce za promocijo zdravja pri delu, v okviru programa ─îili za delo pri Klini─Źnem in┼ítitutu za medicino dela, prometa in ┼íporta. Izvajalka ima opravljen strokovni izpit iz varnosti in zdravja pri delu in preko 12 let predava ter izvaja strokovne naloge na podro─Źju varnosti in zdravja pri delu, sodeluje v komisiji za izbor primerov dobre prakse na podro─Źju varnosti in zdravja pri delu, pi┼íe strokovne ─Źlanke.

Informativni obra─Źun pla─Ź

Za vas smo pripravili priro─Źne obrazce za obra─Źun pla─Źe, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obra─Źun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo pla─Źe/dru┼żbenike, ter obra─Źun dohodka po pogodbi o opravljanju za─Źasnega ali ob─Źasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obra─Źun

Bodite na teko─Źem

┼Żelite prejemati e-obvestila o izobra┼żevanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice