WEBINAR: Plačilo za delo po ZDR – na kaj morate biti pozorni❗

Dodajte v koledar
09:00 - 12:15

WEBINAR 💻

Kotizacija

Člani ZDS

89,00 €

Nečlani ZDS

129,00 €

DDV NI VKLJUČEN!

Vključuje udeležbo na webinarju in gradivo..

Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste, ki se seštevajo:

  • dva ali več udeležencev -10 % popust za vsakega udeleženca.
  • 10% popust za prijavo do 15.1.2021!

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom na transakcijski račun št. SI56 0201 1001 5672 692. Na podlagi plačila boste prejeli povezavo za dostop do spletnega webinarja.

Proračunski uporabniki vpišite ob elektronski prijavi v polje opombe rok plačila, ob registraciji predložite naročilnico.

Prijava na dogodek

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobraževanja, do 10:00 ure. Za morebitna vprašanja smo na voljo na 01/563 48 87.

Pisne odjave (info@zds.si) upoštevamo do 2 delovnih dni pred začetkom izobraževanja, sicer zaračunavamo kotizacijo v celoti. 

Ali vam razpisan termin ne ustreza? Ali ste zamudili s prijavo na izobraževanje? Pišite nam na e-naslov martin.smalcic@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu.

Dodatne informacije

Martin Šmalčič
E-naslov: martin.smalcic@zds.si 

Webinar bo potekal preko aplikacije Zoom. Za udeležbo na webinarju si lahko predhodno naložite aplikacijo ali pa boste to storili pred dogodkom po prejetih navodilih. Navodila ter povezavo za spremljanje in udeležbo na webinarju boste prejeli dan pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli pri prijavi na dogodek.

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

Na predavanju bodo udeležencem predstavljene ključne določbe Zakona o delovnih razmerjih (ZDR-1), ki se nanašajo na prejemke iz delovnih razmerij.

Zakon o delovnih razmerjih (ZDR-1) je v veljavi od leta 2013. V obdobju od pričetka veljavnosti zakona se je pokazalo, pri izvajanju katerih določb zakona imajo v praksi uporabniki največ težav oziroma v zvezi s katerimi določbami zakona se poraja največ vprašanj.

Poudarek bo dan na določbe ZDR-1, s katerimi zakon odkazuje na ureditev pravic na raven kolektivnih pogodb dejavnosti ter podjetniško raven. Pri tem bomo delodajalce opozorili, kakšne so možnosti pri urejanju problematike prejemkov iz delovnega razmerja na ravni dejavnosti in podjetniški ravni ter na kaj biti pri tem pozoren.

Izpostavili bomo tudi ključna vprašanja, ki se uporabnikom zastavljajo na področju prejemkov iz delovnih razmerij ter predstavili odgovore na zastavljena vprašanja.

❗ Predavanje vključuje konkretne primere ter najpogostejša vprašanja in odgovore.

Predavanje je namenjeno vsem, ki vas zanima tematika prejemkov iz delovnih razmerij, ki se izplačujejo v zasebnem sektorju.

Prijavljeni na seminar nam lahko predhodno svoja vprašanja pošljejo po elektronski pošti na naslov info@zds.si.

hands 462298

◼ Program:

  1. Pregled bistvenih razlik med določbami ZDR in ZDR-1
  2. Pregled napotilnih norm ZDR-1
  3. Najpogostejša vprašanja delodajalcev s praktičnimi primeri

Predavatelji

Nataša

Nataša Peterca

Strokovnjakinja iz področja prejemkov iz delovnih razmerij

Nataša Peterca je specializirana za področje prejemkov iz delovnih razmerij. Ima večletne izkušnje s svetovanji in predavanji in je avtorica ter soavtorica strokovnih prispevkov in publikacij s področja, ki ga pokriva.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice