Vodenje z dr. Aleksandrom Zadelom

Dodajte v koledar
09:00 - 12:15

ZDS, Predavalnica – visoko pritličje, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana

Kotizacija

Člani ZDS

180,00 €

Nečlani ZDS

260,00 €

DDV NI VKLJUČEN!

Vključuje udeležbo na izobraževanju, gradivo in pogostitev.

Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste, ki se seštevajo: dva ali več udeležencev -10 % popust za vsakega udeleženca in 10 % popust zgodnjih prijav do 31.8.2019.

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom na transakcijski račun št. SI56 0201 1001 5672 692. Ob registraciji priložite dokazilo o plačilu.

Proračunski uporabniki vpišite ob elektronski prijavi v polje opombe rok plačila, ob registraciji predložite naročilnico.

Prijava na dogodek

IZOBRAŽEVANJA - Prijava na izobraževanja

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobraževanja, do 10:00 ure. Za morebitna vprašanja smo na voljo na 01/563 48 87.

Pisne odjave (info@zds.si) upoštevamo do 2 delovnih dni pred začetkom izobraževanja, sicer zaračunavamo kotizacijo v celoti. 

Ali vam razpisan termin ne ustreza? Ali ste zamudili s prijavo na izobraževanje?  Pišite nam na e naslov  info@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu.

Dodatne informacije

Telefon: 01 563 48 87 (Frida Bertoncel)
E-naslov: frida.bertoncel@zds.si

Udeleženci izobraževanja imajo zagotovljeno brezplačno parkiranje do zasedbe mest na zunanjem parkirišču, za zapornico. Navodila za parkiranje.

Po zaključku izobraževanja udeleženci pridobijo potrdilo o udeležbi.

Pred izvedbo izobraževanja bo prijavljenim na izobraževanje na elektronski naslov poslan opomnik o izobraževanju.

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

Splošno o izobraževanju:

Udeleženci bodo na delavnici dobili osnovni vpogled v temeljne principe modernega, učinkovitega in na posameznika ter cilje osredotočenega vodenja. Soočili se bodo z izzivi modernega poslovnega okolja in neprestanimi zahtevami po odličnosti, storilnosti in vlogah vodje vlogah na katere tekom življenja niso bili pripravljeni.

Izzivi:

 • Dvig učinkovitosti vodenja
 • Krepitev odnosov z zaposlenimi
 • Razumevanje pomena vloge in odgovornosti vodje.

Učinki:

 • Udeleženci bodo razumeli, kakšen je pomen ukvarjanja z ljudmi v okviru učinkovitega vodenja. Spoznali bodo, kakšno strategijo naj zavzame vodja pri vodenju zaposlenih – kako dosegati cilje s pomočjo socialnih veščin. Znotraj tega bodo razmišljali o lastni vlogi in nalogah povezanih s to vlogo.
 • Udeleženci bodo razumeli, kakšne so razlike med pričakovanji, interesi in cilji, ki jih vodje in zaposleni zasledujejo pri delu. Razumeli bodo, kaj zaposleni pričakujejo in potrebujejo od vodje ter kaj jim je skupnega in kako oblikovati skupne interese.

NE SPREGLEJTE:

 • Predavanje bo vodil vrhunski strokovnjak s področja psihologije, dr. Aleksander Zadel.
 • Delavnica je namenjena za skupine do 15 udeležencev.
 • Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste, ki se seštevajo: dva ali več udeležencev - 10 % popust za vsakega udeleženca!

Program:

od 9:00 do 12:15:

 • Strategija vodenja.
 • Vloge in naloge vodstva.
 • Pomen kakovostnih odnosov pri delu.
 • Medsebojna pričakovanja in interesi.
 • Vzpostavljanje pogojev za učinkovito delo.

Odmor s pogostitvijo je predviden ob 10:30 Ure do 10.45

Predavatelji

dr. Aleksander

dr. Aleksander Zadel

Direktor Competo d.o.o.

Partner in direktor v podjetju Competu je univerzitetni diplomiran psiholog, doktor znanosti in specialist klinične psihologije. Kot profesor je predaval na Oddelku za biopsihologijo, na Fakulteti za matematiko naravoslovje in informacijske tehnologije, Univerze na Primorskem. V gospodarstvu že več kot 20 let vodi predavanja in delavnice v različnih podjetjih in uspešno mentorira ljudi, da na podlagi lastnih potencialov in želja razvijejo suverene in avtonomne rešitve, s katerimi povečajo osebno zadovoljstvo in učinkovitost. Poleg izobraževanj izvaja coachinge vodilnih kadrov, psihološka profiliranja zaposlenih, svetovanja kadrovskih službam ter pomaga podjetjem pri oblikovanju kadrovske strategije.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice