Varno in zdravo delo v času covid-19 razmer s praktičnimi izkušnjami

Dodajte v koledar
09:00 - 11:00

WEBINAR 💻

Kotizacija

Člani ZDS

89,00 €

Nečlani ZDS

129,00 €

DDV NI VKLJUČEN!

Vključuje udeležbo na seminarju / webinarju in gradivo..

Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste, ki se seštevajo:

  • dva ali več udeležencev -10 % popust za vsakega udeleženca.

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom na transakcijski račun št. SI56 0201 1001 5672 692. Na podlagi plačila boste ob spletni izvedbi prejeli povezavo za dostop do spletnega webinarja.

Proračunski uporabniki vpišite ob elektronski prijavi v polje opombe rok plačila, ob registraciji predložite naročilnico.

Prijava na dogodek

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobraževanja, do 10:00 ure. Za morebitna vprašanja smo na voljo na 01/563 48 87.

Pisne odjave (info@zds.si) upoštevamo do 2 delovnih dni pred začetkom izobraževanja, sicer zaračunavamo kotizacijo v celoti. 

Ali vam razpisan termin ne ustreza? Ali ste zamudili s prijavo na izobraževanje? Pišite nam na e-naslov martin.smalcic@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu.

Dodatne informacije

Martin Šmalčič
E-naslov: martin.smalcic@zds.si 

Webinar bo potekal preko aplikacije Zoom. Za udeležbo na webinarju si lahko predhodno naložite aplikacijo ali pa boste to storili pred dogodkom po prejetih navodilih. Navodila ter povezavo za spremljanje in udeležbo na webinarju boste prejeli dan pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli pri prijavi na dogodek.

ZDS Logotip Delodajalska akademija CMYK 1

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

Pandemija COVID-19 je trenutno eden največjih izzivov, s katerimi se srečuje ne samo družba, temveč tudi delovne organizacije.

V dobrem letu in pol smo se marsikaj že naučili, določene navade in ukrepe pa bomo glede na pojav novih, bolj nalezljivih sevov, verjetno morali spremeniti oz. dopolniti. 

Delodajalcem izziv predstavlja predvsem širjenje okužb in zagotavljanje varnega in zdravega delovnega okolja za delavce, naj bo to pri delu od doma ali pri delodajalcu. Popolne ustavitve dejavnosti si verjetno ne želimo in tudi ne moremo privoščiti, zato se bomo na dogodku dotaknili nekaterih pomembnih ukrepov, od katerih nekatere že izvajamo in dodatne ukrepe, da bo prihajajoče obdobje čim bolj varno. 

woman 5916335 1920

Program:

  • Opravljanje dela od doma, ocena tveganja, obveznost delodajalca glede varnosti pri delu
  • Uporaba zaščitnih mask v delovnih okoljih in drugi ukrepi za zagotavljanje varnega dela v proizvodnih procesih, obveščanje delavcev
  • Posebnosti in praktične izkušnje iz preteklega leta epidemije

Predavatelji

Katarina

Katarina Železnik Logar

Svetovalka za promocijo zdravja pri delu

Mag. Katarina Železnik Logar, Inštitut za varstvo pri delu in varstvo okolja Maribor, vodja podružnice Ljubljana, svetovalka za promocijo zdravja pri delu, ki je v letu 2013 uspešno opravila izobraževanje za svetovalce za promocijo zdravja pri delu, v okviru programa Čili za delo pri Kliničnem inštitutu za medicino dela, prometa in športa. Izvajalka ima opravljen strokovni izpit iz varnosti in zdravja pri delu in preko 12 let predava ter izvaja strokovne naloge na področju varnosti in zdravja pri delu, sodeluje v komisiji za izbor primerov dobre prakse na področju varnosti in zdravja pri delu, piše strokovne članke.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice