Urejanje kadrovske evidence in personalne mape od A do ┼Ż ­čôü

Dodajte v koledar
09:00 - 12:15

WEBINAR ­čĺ╗

Kotizacija

─îlani ZDS

99,00 €

Ne─Źlani ZDS

149,00 €

DDV NI VKLJU─îEN!

Vklju─Źuje udele┼żbo na seminarju / webinarju in gradivo..

Pri pla─Źilu kotizacije upo┼ítevajte popuste, ki se se┼ítevajo:

 • dva ali ve─Ź udele┼żencev -10 %┬ápopust za vsakega udele┼żenca.

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pri─Źetkom na transakcijski ra─Źun ┼ít. SI56 0201 1001 5672 692.┬áNa podlagi pla─Źila boste ob spletni izvedbi prejeli povezavo za dostop do spletnega webinarja.

Prora─Źunski uporabniki vpi┼íite ob elektronski prijavi v polje opombe rok pla─Źila, ob registraciji predlo┼żite naro─Źilnico.

Prijava na dogodek

Prijave┬ásprejemamo┬ádo zapolnitve mest┬áoziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobra┼żevanja, do 10:00 ure. Za morebitna vpra┼íanja smo na voljo na 01/563 48 87.

Pisne odjave┬á(info@zds.si) upo┼ítevamo do 2 delovnih dni pred za─Źetkom izobra┼żevanja, sicer zara─Źunavamo kotizacijo v celoti.┬á

Ali vam razpisan termin ne ustreza? Ali ste zamudili s prijavo na izobra┼żevanje? Pi┼íite nam na e-naslov┬ámartin.smalcic@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu.

Dodatne informacije

Martin ┼ámal─Źi─Ź
E-naslov: martin.smalcic@zds.si

Webinar bo potekal preko aplikacije Zoom. Za udele┼żbo na webinarju si lahko predhodno nalo┼żite aplikacijo ali pa boste to storili pred dogodkom po prejetih navodilih. Navodila ter povezavo za spremljanje in udele┼żbo na webinarju boste prejeli dan pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli pri prijavi na dogodek.

ZDS Logotip Delodajalska akademija CMYK 1

Priporo─Źi izobra┼żevanje

Izobra┼żevanje lahko priporo─Źite svojim znancem, tako, da v polje vpi┼íete elektronski naslov.

pošlji povezavo

Na izobra┼żevanju se bodo udele┼żenci seznanili z vrstami in vsebino evidenc, ki so jih na podlagi zakona o evidencah na podro─Źju dela in socialne varnosti delodajalci dol┼żni voditi in hraniti.

Izvedeli boste katero dokumentacijo arhivirati v personalne mape, kako zakonito izpeljati postopke zaposlitve in kako zakonito voditi obvezne kadrovske evidence.

­čôü Komu je izobra┼żevanje namenjeno:

Izobra┼żevanje je namenjeno vsem, ki se ukvarjate s kadrovsko funkcijo v podjetju oziroma vas tematika zanima.

­čôü┬áMnenja preteklih udele┼żencev:

 • "Hvala lepa in resni─Źno ┼íe enkrat vse pohvale predavateljici, kajti sama sem podro─Źju kadrovika ┼íele 2 meseca in sem si s tem seminarjem pridobila veliko koristnih informacij in usmeritev za nadaljnjo delo."
 • "Spletni seminar je bil ODLI─îEN."

­čôü NE SPREGLEJTE:

 • Pri pla─Źilu kotizacije upo┼ítevajte popuste, ki se se┼ítevajo:┬ádva ali ve─Ź udele┼żencev - 10 % popust┬áza vsakega udele┼żenca.
 • Morebitna vpra┼íanja nam posredujte na elektronski naslov┬áinfo@zds.si┬ánajkasneje do tri delovne dni pred izvedbo izobra┼żevanja. Odgovore boste izvedeli na seminarju.

archive 3859389

­čôüPROGRAM:

­čôü KDAJ ZADOSTIMO ZAKONODAJI PRI VODENJU KADROVSKIH EVIDENC IN PERSONALNIH MAP

 • kdaj vzpostavimo personalno mapo, kako dolgo obdelujemo dokumente v personalni mapi in kdaj smo jo dol┼żni arhivirati;
 • kaj nalaga zakon glede arhiviranja personalnih map;
 • katere dokumente odlagamo v personalne mape;
 • katerih dokumentov po zakonu delodajalcu ni dovoljeno fotokopirati in arhivirati;
 • koliko ─Źasa smo dol┼żni hraniti posamezni dokument v personalni mapi

­čôü NAJPOGOSTEJ┼áE NAPAKE OB ZAPOSLITVI DELAVCA:

 • v katerih primerih je javna objava prostega delovnega mesta zakonsko obvezna;
 • najpogostej┼íe napake v javnih objavah, ki so pogosto sankcionirane s strani delovnega in┼ípektorata;
 • koliko ─Źasa mora trajati postopek zaposlitve, da je ta izpeljan zakonito;
 • na kak┼íen na─Źin je mogo─Źe vro─Źanje predloga pogodbe o zaposlitvi delavcu;
 • katera so najve─Źja tveganja pri napotitvah delavcev na preventivni zdravni┼íki pregled po izvedeni zaposlitvi;
 • katere podatki lahko zahtevamo od delavca v postopku zaposlovanja.

Predavatelji

Andreja

Andreja Samec Koderman

Strokovnjakinja specializirana za razvoj in vzpostavitev optimalnih kadrovskih procesov

Z ve─Ź kot 20 leti izku┼íenj je specializirana za razvoj in vzpostavitev optimalnih kadrovskih procesov. Ima 20 let delovnih izku┼íenj na podro─Źju svetovanja pri razvoju ─Źlove┼íkih virov, optimizacije kadrovskih procesov in izvedbe kadrovskih projektov na podro─Źju sistemizacije, nagrajevanja in kompeten─Źnih modelov. Uspe┼íno izvaja strokovno mentorstvo kadrovikom na podro─Źju vzpostavitve kadrovske pravne varnosti. Je avtorica preko 40 ─Źlankov in prispevkov. Predava na temo vzpostavitve delovno pravnih temeljev v podjetju (delovnopravna zakonodaja, kadrovske evidence, personalne mape in arhiviranje, interni akti), mobinga, motivacije zaposlenih, promocije zdravja na delovnem mestu, razvoja kompetenc in osebne rasti. Na Svetovnem kongresu za razvoj ─Źlove┼íkih virov je leta 2015 in 2017 predstavila svoj pristop motivacije zaposlenih za ve─Źjo zavzetost pri delu. Za dose┼żke na podro─Źju razvoja ─Źlove┼íkih virov je bila obakrat nominirana za eno najpresti┼żnej┼íih nagrad (Talent Acquisition Leadership Award), ki jo posameznik lahko prejme za svoje delo. Nagrado za Vodenje in razvoj talentov je prevzela leta 2015 in leta 2017 na Svetovnem kongresu za razvoj ─Źlove┼íkih virov v Mumbaju. Andreja je diplomirana ekonomistka, specialistka managementa kadrov.

Informativni obra─Źun pla─Ź

Za vas smo pripravili priro─Źne obrazce za obra─Źun pla─Źe, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obra─Źun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo pla─Źe/dru┼żbenike, ter obra─Źun dohodka po pogodbi o opravljanju za─Źasnega ali ob─Źasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obra─Źun

Bodite na teko─Źem

┼Żelite prejemati e-obvestila o izobra┼żevanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice