UPRAVLJANJE S ČASOM ⏱

Dodajte v koledar
09:00 - 12:15

ZDS, predavalnica - Visoko pritličje, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana 

Kotizacija

Člani ZDS

139,00 €

Nečlani ZDS

179,00 €

DDV NI VKLJUČEN!

Vključuje udeležbo na seminarju, gradivo in pogostitev.

Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste, ki se seštevajo:

  • dva ali več udeležencev -10 % popusta za vsakega udeleženca.

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom na transakcijski račun št. SI56 0201 1001 5672 692. 

Proračunski uporabniki vpišite ob elektronski prijavi v polje opombe rok plačila, ob registraciji predložite naročilnico.

Prijava na dogodek

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobraževanja, do 14:00 ure. Za morebitna vprašanja smo na voljo na 01/563 48 87.

Pisne odjave (info@zds.si) upoštevamo do 2 delovnih dni pred začetkom izobraževanja, sicer zaračunavamo kotizacijo v celoti. Neplačan predračun ne pomeni samodejne odjave od dogodka. 

Ali vam razpisan termin ne ustreza? Ali ste zamudili s prijavo na izobraževanje? Pišite nam na e-naslov martin.smalcic@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu.

Dodatne informacije

Martin Šmalčič

Telefon: 01 563 48 87
E-naslov: martin.smalcic@zds.si

Udeleženci izobraževanja imajo zagotovljeno brezplačno parkiranje do zasedbe mest na zunanjem parkirišču, za zapornico. Navodila za parkiranje.

 

ZDS Logotip Delodajalska akademija CMYK 1

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

Se vam pogosto dogaja, da lovite zadnje minute?

Postani gospodar svojega časa

Čas je največja uganka človeka že tisočletja. Kako ga lahko ukrotimo in kako lahko postanemo učinkovitejši pri svojih opravilih, sestankih in planiranju?

Upravljanje s časom je veščina, ki razlikuje uspešne od manj uspešnih posameznikov, ne samo managerjev, vseh. Je ključ do produktivnosti in tudi ravnovesja med delom in zasebnostjo, pri “privatnikih” pa velikokrat tudi rešitev, da jim posel ne poje vsega življenja.

Cilji delavnice:
Recepti in veščine sodobnega upravljanja s časom so lahko enostavni, ko jih enkrat poznaš in izbereš tiste, ki delujejo zate. Na delavnici boste spoznali preverjene recepte in pristope, ki danes, v tehnološko naprednem, a hkrati tudi zahtevnem svetu omogočajo posamezniku vrhunsko produktivnost oziroma odločitev, kam bo investiral svoj dragoceni čas.
Na delavnici boste spoznali tudi kako se spopasti s poplavo informacij in kako uporabljati sodobna IKT orodja, da boste prihranili čas, ne pa, da vam ga vzamejo še dodatno. Delavnica je praktična, sproščena in poučna in tako boste lahko ta znanja preizkusili že takoj.

stopwatch 2061848 1921

Na delavnici boste izvedeli:

  • Kako upravljati učinkovito in varčno s svojim časom in drugimi viri.
  • Kaj največkrat delamo narobe pri upravljanju s časom in kako to odpraviti.
  • Kako postavljati, planirati in dosegati cilje na poslovnem in osebnem področju.
  • Orodja za upravljanje s časom in kako jih učinkovito uporabljati.
  • Kako obdržati fokus in kako obvladati multitasking.
  • Kako učinkovito delegirati in preverjati narejeno.
  • Kako upravljati s pričakovanji in kdaj reči »ne«.

Dodatek za podjetnike in vodje:
Kdaj gre podjetnik ali vodja “iz službe”, če pa je sam služba? Kako se mentalno naravnati in postaviti meje, da se vaš posel ne prelije v vse pore vašega življenja? Da boste uresničevali poslanstvo, da delate, zato da živite, in ne da živite zato, da delate!

Pri igri vlog se boste preizkusili v podajanju povratne informacije in spoznali, kaj so pasti in kaj je pomembno, da vaši zaposleni ne bodo izgubili motivacije ob soočanju s kritiko.

 

Predavatelji

Gaber

Gaber Marolt

EMBA, INLPTA Master Trainer, Master Coach, mBIT, cert. MindSonar professional

Je odličen poslovni trener in trener nevrolingvističnega programiranja z mednarodnim certifikatom INLPTA, mentor, Master Coach in poslovni svetovalec. Nosi najvišji naziv v NLP – Master Trainer in je v svoji karieri izšolal že nekaj generacij poslovnih trenerjev , coachev in trenerjev NLPja. Po izobrazbi univerzitetni diplomirani ekonomist z Executive MBA poslovne šole Cotrugli in ima več kot petindvajset let podjetniških izkušenj ter vodenja kreativnih timov. Je soustanovitelj več uspešnih podjetij, za svoje delo na področju avdio-vizualnih umetnosti je s kolegi prejel viktorja, bronasti grb Mestne občine Celje in več drugih nagrad. Njegovih delavnic in webinarjev se je udeležilo že več kot 11.000 ljudi, izobraževal je že več kot 60 skupin NLP, tudi 5 generacij NLP trenerjev, doma in v tujini, še več generacij coachev in master coachev, ves čas pa seveda izobražuje tudi v največjih slovenskih podjetjih. Njegove delavnice so izkustveno in praktično naravnane. Je ustanovitelj blagovnih znamk Coaching Akademija, NLP Center, Akademija mehkih/ključnih veščin, iniciator in vodja Mednarodne NLP in coaching konference, ustanovitelj portala www.vzgojainuenje.si ter avtor knjige – prodajne uspešnice vzgoja in učenje z manj stresa. Je izrazito interdisciplinaren in ima bogate osebne in poslovne izkušnje z različnih področij: vodenja podjetij, finančnega in davčnega področja, področja prodaje, IT, nabave, optimizacije delovnih. V zadnjih letih se je specializiral na področju interne in eksterne komunikacije, prodaje in change managementa, vse naštete veščine pa so nepogrešljive tudi pri vodenju. Sebe opiše kot katalizatorja poslovnih idej, povezovalca, učinkovitega vodjo in sodelavca.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice