WEBINAR: Ste pripravljeni na obisk delovne in tržne inšpekcije?

Dodajte v koledar
09:00 - 10:45

WEBINAR 💻

Kotizacija

Člani ZDS

99,00 €

Nečlani ZDS

139,00 €

DDV NI VKLJUČEN!

Vključuje udeležbo na webinarju in gradivo.

Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste, ki se seštevajo:

  • dva ali več udeležencev -10 % popust za vsakega udeleženca.

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom na transakcijski račun št. SI56 0201 1001 5672 692. Na podlagi plačila boste prejeli povezavo za dostop do spletnega webinarja.

Proračunski uporabniki vpišite ob elektronski prijavi v polje opombe rok plačila, ob registraciji predložite naročilnico.

Prijava na dogodek

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobraževanja, do 10:00 ure. Za morebitna vprašanja smo na voljo na 01/563 48 87.

Pisne odjave (info@zds.si) upoštevamo do 2 delovnih dni pred začetkom izobraževanja, sicer zaračunavamo kotizacijo v celoti. 

Ali vam razpisan termin ne ustreza? Ali ste zamudili s prijavo na izobraževanje? Pišite nam na e-naslov martin.smalcic@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu.

Dodatne informacije

Martin Šmalčič
E-naslov: martin.smalcic@zds.si 

Webinar bo potekal preko aplikacije Zoom. Za udeležbo na webinarju si lahko predhodno naložite aplikacijo ali pa boste to storili pred dogodkom po prejetih navodilih. Navodila ter povezavo za spremljanje in udeležbo na webinarju boste prejeli dan pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli pri prijavi na dogodek.

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

Delovni inšpektorji in tržni inšpektorji redno izvajajo postopke inšpekcijskega nadzora nad izvajanjem zakonov in drugih predpisov ter pregledujejo splošne akte in drugo dokumentacijo podjetij.

Ker imajo inšpektorji skorajda neomejena pooblastila za pregled poslovne dokumentacije in prostorov, kjer zavezanci izvajajo svojo dejavnost in ker so njihove odločitve lahko zelo obremenjujoče, je izjemnega pomena, da zavezanci dobro poznajo svoje pravice in obveznosti v postopku.

S poznavanjem poteka inšpekcijskega postopka lahko podjetniki in njihove odgovorne osebe prispevajo k pravilnim odločitvam inšpektorjev, hkrati pa se lahko izognejo dolgotrajnim pritožbenim postopkom in na ta način zmanjšajo nepotrebne stroške in globe.

magnifying 4340698 1920

◼ Program seminarja:

  • Predstavitev delovno-inšpekcijskega postopka,
  • Predstavitev tržno-inšpekcijskega postopka,
  • Pregled pristojnosti, pravic in obveznosti inšpektorjev in zavezancev,
  • Nasveti glede načina komuniciranja z inšpektorji,
  • Pritožbeni postopki in druga pravna sredstva,
  • Drugi nasveti za učinkovito postopanje v primerih nadzora.

Predavatelji

dr. Nina

dr. Nina Orehek Ručigaj

Vodja pravnega in davčnega svetovanja UNIJA CONSULTING d.o.o

Dr. Nina Orehek Ručigaj, univ. dipl. pravnica z opravljenim pravniškim državnim izpitom, Vodja pravnega in davčnega svetovanja pri družbi UNIJA CONSULTING d.o.o., z dolgoletnimi izkušnjami na področju prodaje podjetij, statusnega preoblikovanja in davčnega svetovanja s področja obdavčitve posameznikov in družb pri prodaji podjetij.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice