Prijava na dogodek "Predlog pla─Źnega modela ZDS ­ččí in spremembe zakona o minimalni pla─Źi - delavnica s publikacijo"

Dodajte v koledar
09:00 - 11:45

ZDS, predavalnica ÔÇô visoko pritli─Źje,┬áDimi─Źeva 9, 1000 Ljubljana

ali kot WEBINAR ­čĺ╗

─îlani ZDS

99,00 €

Ne─Źlani ZDS

149,00 €

DDV NI VKLJU─îEN!

Vklju─Źuje udele┼żbo na izobra┼żevanju, gradivo (in pogostitev).

Pri pla─Źilu kotizacije upo┼ítevajte popuste, ki se se┼ítevajo: dva ali ve─Ź udele┼żencev -

  • 10 %┬ápopust za vsakega udele┼żenca.

­čĹë Izobra┼żevanje je pripravljena za izvedbo v obeh oblikah, izvedbo v predavalnici kot tudi spletno oz webinar. Izvedba v predavalnici bo potekala v majhni skupini v skladu z upo┼ítevanjem navodil NIJZ in z vso odgovornostjo po izvedbi z ustrezno za┼í─Źito za udele┼żence, predavatelje in vse prisotne na izvedbi izobra┼żevanja. Poskrbeli bomo za prostor med udele┼żenci in potrebna za┼í─Źitna sredstva.

­čĹë Prosimo, da v opombo zapi┼íete katera oblika bolj ustreza va┼íim ┼żeljam. Na spletno - webinar izvedbo bo naknadno upo┼ítevan dodatni 20% popust.

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pri─Źetkom na transakcijski ra─Źun ┼ít. SI56 0201 1001 5672 692. Ob registraciji prilo┼żite dokazilo o pla─Źilu.

Prora─Źunski uporabniki vpi┼íite ob elektronski prijavi v polje opombe rok pla─Źila, ob registraciji predlo┼żite naro─Źilnico.

* ─îe se ┼żelite na dogodek prijaviti po ─Źlanski ceni, ozna─Źite izbirno polje "Sem ─Źlan ZDS" in vpi┼íite osem mestno dav─Źno ┼ítevilko (brez oznake SI) podjetja - ─Źlana ZDS.

Dav─Źna ┼ítevilka je pravilna. Sistem vas bo samodejno preusmeril v ko┼íarico.

Podjetje z vpisano dav─Źno ┼ítevilko ni ─Źlan ZDS. Preverite pravilnost vpisa in poskusite ponovno. Vpi┼íite le osem mestno dav─Źno ┼ítevilko (brez oznake SI) podjetja - ─Źlana ZDS.

Vpi┼íite kontaktne podatke vseh udele┼żencev dogodka:

Informativni obra─Źun pla─Ź

Za vas smo pripravili priro─Źne obrazce za obra─Źun pla─Źe, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obra─Źun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo pla─Źe/dru┼żbenike, ter obra─Źun dohodka po pogodbi o opravljanju za─Źasnega ali ob─Źasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obra─Źun

Bodite na teko─Źem

┼Żelite prejemati e-obvestila o izobra┼żevanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice