Postal sem zaupnik po Zakonu o zaščiti prijaviteljev, kaj pa zdaj❔

Dodajte v koledar
09:00 - 12:30

ZDS, predavalnica - Visoko pritličje, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana

NOVO❗

Kotizacija

Člani ZDS

149,00 €

Nečlani ZDS

179,00 €

DDV NI VKLJUČEN!

Vključuje udeležbo na seminarju, gradivo in pogostitev.

Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste, ki se seštevajo:

  • dva ali več udeležencev -10 % popust za vsakega udeleženca.

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom na transakcijski račun št. SI56 0201 1001 5672 692. 

Proračunski uporabniki vpišite ob elektronski prijavi v polje opombe rok plačila, ob registraciji predložite naročilnico.

DODATNI TERMIN: 5.12.2023 🖐

Prijava na dogodek

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobraževanja, do 14:00 ure. Za morebitna vprašanja smo na voljo na 01/563 48 87.

Pisne odjave (info@zds.si) upoštevamo do 2 delovnih dni pred začetkom izobraževanja, sicer zaračunavamo kotizacijo v celoti. Neplačan predračun ne pomeni samodejne odjave od dogodka. 

Ali vam razpisan termin ne ustreza? Ali ste zamudili s prijavo na izobraževanje? Pišite nam na e-naslov martin.smalcic@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu.

Dodatne informacije

Martin Šmalčič

Telefon: 01 563 48 87
E-naslov: martin.smalcic@zds.si

Udeleženci izobraževanja imajo zagotovljeno brezplačno parkiranje do zasedbe mest na zunanjem parkirišču, za zapornico. Navodila za parkiranje.

ZDS Logotip Delodajalska akademija CMYK 1

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

Sredi decembra se izteče rok, v katerem morajo vsi zavezanci po Zakonu o zaščiti prijaviteljev sprejeti interni akt o zaščiti prijaviteljev, vzpostaviti notranje prijavne poti in določiti zaupnike.

Če ste bili določeni za zaupnika po Zakonu o zaščiti prijaviteljev, Vas vabimo na seminar:

Postal sem zaupnik po Zakonu o zaščiti prijaviteljev, kaj pa zdaj?

na katerem boste izvedeli, katere so vaše naloge in odgovornosti v zvezi z obravnavo prijave in zaščito prijavitelja ter se na konkretnih praktičnih primerih naučili, kako obravnavati prijavo. Po zaključku seminarja boste prejeli potrdilo ZDS o usposobljenosti za zaupnika ter gradivo v obliki vzorcev dokumentov, ki jih boste lahko uporabili pri svojem nadaljnjem delu.

hand gdbac4bbda 1921

Okviren program in vsebina seminarja:

8.00-9.00 Prihod in registracija udeležencev

9.00-10.30 Uvod (predstavitev predavateljice in udeležencev)

  • Poslovna etika
  • Prijavljanje kršitev skozi čas
  • Glavni poudarki iz Zakona o zaščiti prijaviteljev

10.30-11.00 Odmor

11.00-12.30 Naloge zaupnika

  • Praktična delavnica: Obravnava prejete prijave
  • Zaščita prijavitelja in osebe, na katero se prijava nanaša
  • Zaključek seminarja

Predavatelji

mag. Helena

mag. Helena Mazi Golob

MBA

je profesorica razrednega pouka in magistrica znanosti s področja poučevanja, ki razume posel. MBA je opravila na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, doktorski študij pa nadaljuje na Evropski pravni fakulteti – smer Pravo, v okviru katerega raziskuje vlogo pravnih pravil pri povečanju števila prijav kršitev v podjetjih. Je tudi certificirana TTI Success Insights® svetovalka za vedenje, motivatorje in čustveno inteligenco ter strokovnjakinja za varstvo osebnih podatkov. Svojo poklicno pot je pričela kot učiteljica in kasneje ravnateljica v osnovni šoli, kjer si je v devetih letih ravnateljevanja nabrala vsestranske kadrovske in delovnopravne izkušnje. Po opravljenem MBA študiju je kariero nadaljevala kot kadrovska direktorica vodilnega slovenskega veletrgovca z elektromaterialom, nato pa kot vodja projektov in skrbnica strank v svetovalnem podjetju s področja kadrovskega menedžmenta. V letu 2022 je ustanovila podjetje KAPRIZ kadri pravo izobraževanje d.o.o., ki samostojnim podjetnikom, manjšim in srednjim družbam ter zavodom pomaga na poti h kadrovski in delovnopravni odličnosti.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice