Poslovni dogodki promocije zdravja na delovnem mestu skozi več davčnih vidikov

Dodajte v koledar
13:00 - 14:30

WEBINAR - spletna delavnica 💻

Kotizacija

Člani ZDS

Brezplačno

Nečlani ZDS

Brezplačno

Prijava na dogodek

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobraževanja, do 10:00 ure. 

Prosimo, da nam morebitno odsotnost oz. odjavo sporočite pravočasno na elektronski naslov info@zds.si.

Dodatne informacije

Martin Šmalčič
E-naslov: martin.smalcic@zds.si 

Webinar bo potekal preko aplikacije Zoom. Za udeležbo na webinarju si lahko predhodno naložite aplikacijo ali pa boste to storili pred dogodkom po prejetih navodilih. 
Navodila ter povezavo za spremljanje in udeležbo na webinarju boste prejeli dan pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli pri prijavi na dogodek.

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

Medtem, ko so bile v okviru prvega webinarja z naslovom »Promocija zdravja na delovnem mestu tudi z davčnega, pravnega in računovodskega vidika« obravnavane pravne podlage za izvajanje promocije zdravja na delovnem mestu, ukrepi in aktivnosti skozi računovodsko in davčno obravnavo, je tokratni webinar namenjen obravnavi poslovnih dogodkov promocije zdravja na delovnem mestu skozi več davčnih vidikov.

Promocijo zdravja na delovnem mestu morajo načrtovati vsi delodajalci, poleg tega pa zagotoviti sredstva in tudi izvajanje. Vsi ukrepi so izvedeni skozi aktivnosti, ki jih bomo na delavnici obravnavali skozi več davčnih vidikov, in sicer dohodninskega, DDV vidika in tudi vidika davka od dohodkov pravnih oseb. V uvodnem delu delavnice bomo podrobneje ponovili tolmačenje Finančnega urada in zakonske določbe in potem skozi delavnico obravnavali posamezne aktivnosti. V zadnjem delu bomo odgovarjali na vaša vprašanja.

 

ZDS logo RS    ZDS logo EU skladi   Regijski center dostojno delo barvni2

Webinar je organiziran v okviru projekta Regijski center za dostojno delo Ljubljana, ki ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija.

Predavatelji

Mag. Sabina

Mag. Sabina Lamut

Računovodska in davčna svetovalka LamutS d.o.o.

Predavateljica je davčna svetovalka z dolgoletnimi izkušnjami, prepoznavna tudi na mednarodnem področju, vpisana v register Evropskih davčnih svetovalcev v okviru CFE organizacije. Kot sodna izvedenka za področje Ekonomija – DAVKI sodeluje s sodišči in strankami in ima dolgoletne izkušnje na tudi področju računovodstva in davkov, ki jih sedaj kot predavateljica predaja slušateljem. Je avtorica številnih člankov v Davčno finančni praksi kot tudi člankov, ki jih objavlja zalożba Verlag Dashofer. Je direktorica družbe LamutS d.o.o., ki je članica ZDSS in DSZS.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice