Pomen varnosti in zdravja pri opravljanju dela v času epidemije

Dodajte v koledar
14:00 - 15:30

Webinar 💻

Kotizacija

Člani ZDS

Brezplačno

Nečlani ZDS

Brezplačno

Prijava na dogodek

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobraževanja, do 10:00 ure. 

Prosimo, da nam morebitno odsotnost oz. odjavo sporočite pravočasno na elektronski naslov info@zds.si.

Dodatne informacije

Martin Šmalčič
E-naslov: martin.smalcic@zds.si 

Webinar bo potekal preko aplikacije Zoom. Za udeležbo na webinarju si lahko predhodno naložite aplikacijo ali pa boste to storili pred dogodkom po prejetih navodilih. 
Navodila ter povezavo za spremljanje in udeležbo na webinarju boste prejeli dan pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli pri prijavi na dogodek.

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

Tematika varnosti in zdravja je vselej aktualna in ena najpomembnejših pri opravljanju dela. V času epidemije se odpirajo številna vprašanja, kako zagotoviti varno, zdravo in kakovostno delovno okolje tako v prostorih delodajalca kakor tudi pri delu doma. Osredotočili se bomo na ukrepe, ki jih mora delodajalec zagotoviti za svoje zaposlene upoštevaje tako zakonodajo kakor tudi smernice medicine dela.

Vabimo vas k odprti razpravi s prim. mag. Ireno Manfredo, dr. med., ki bo z vami delila svoje znanje, izkušnje, razmišljanja ter ugotovitve na temo varnosti in zdravja pri delu v času negotovih razmer. Odgovarjala bo na vprašanja glede izvajanja koronskih ukrepov. Razpravo bo vodila in povezovala prof. dr. Valentina Franca s Fakultete za upravo UL.
Dobrodošla so vaša vprašanja, ki jih lahko pošljete vnaprej na naslov info@zds.si.

Z vami bosta:
prim. mag. Irena Manfredo, dr. med., specialistka medicine dela, prometa in športa, Center medicine dela, prometa in športa
dr. Valentina Franca, izredna profesorica na Fakulteti za upravo UL

woman 5916335 1920

 

ZDS logo RS  ZDS logo EU skladi  

Webinar je organiziran v okviru projekta Regijski center za dostojno delo Ljubljana, ki ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija.

 

Predavatelji

Prim.mag. Irena

Prim.mag. Irena Manfredo, dr. med., spec. medicine dela, prometa in športa, CIPP

Medicina dela, prometa in športa d.o.o., Zasebna specialistična ordinacija

Irena Manfredo je zdravnica, primarijka, magistrica znanosti, specialistka medicine dela, prometa in športa. Od pomladi 1998 ima zasebno ordinacijo medicine dela v Zagorju. Pogosto predava na kongresih doma in v tujini. V Ameriki je zaključila enoletni študij pozitivne psihologije. Je tudi navdušena vrtnarka in športnica.

dr. Valentina

dr. Valentina Franca

Izredna profesorica, Fakulteta za upravo Univerze v Ljubljani.

Dr. Valentina Franca je izredna profesorica na Fakulteti za upravo Univerze v Ljubljani in specializirana za področje odnosov med delavskimi predstavništvi in delodajalci. Je avtorica številnih znanstvenih in strokovnih člankov ter članica mednarodnih strokovnih skupin, med drugim je nacionalna predstavnica v Worker Participation Network pri inštitutu ETUI v Bruslju.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice