Organizacijski ON-BOARDING - skrivnost uspešnih

Dodajte v koledar
09:00 - 13:00

ZDS, Predavalnica – visoko pritličje, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana

Kotizacija

Člani ZDS

120,00 €

Nečlani ZDS

160,00 €

DDV NI VKLJUČEN!

Vključuje udeležbo na izobraževanju, gradivo in pogostitev.

Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste, ki se seštevajo: dva ali več udeležencev -10 % popust za vsakega udeleženca in 10 % popust zgodnjih prijav do 31.8.2019.

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom na transakcijski račun št. SI56 0201 1001 5672 692. Ob registraciji priložite dokazilo o plačilu.

Proračunski uporabniki vpišite ob elektronski prijavi v polje opombe rok plačila, ob registraciji predložite naročilnico.

Prijava na dogodek

IZOBRAŽEVANJA - Prijava na izobraževanja

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobraževanja, do 10:00 ure. Za morebitna vprašanja smo na voljo na 01/563 48 87.

Pisne odjave (info@zds.si) upoštevamo do 2 delovnih dni pred začetkom izobraževanja, sicer zaračunavamo kotizacijo v celoti. 

Ali vam razpisan termin ne ustreza? Ali ste zamudili s prijavo na izobraževanje?  Pišite nam na e naslov  info@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu.

Dodatne informacije

Telefon: 01 563 48 87 (Frida Bertoncel)
E-naslov: frida.bertoncel@zds.si

Udeleženci izobraževanja imajo zagotovljeno brezplačno parkiranje do zasedbe mest na zunanjem parkirišču, za zapornico. Navodila za parkiranje.

Po zaključku izobraževanja udeleženci pridobijo potrdilo o udeležbi.

Pred izvedbo izobraževanja bo prijavljenim na izobraževanje na elektronski naslov poslan opomnik o izobraževanju.

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

 • Ali so novo zaposleni res loterija?
 • Naučite se pripraviti učinkovit »on-boardingom« program ter novo zaposlenim omogočiti čim hitrejšo in uspešno integracijo v obstoječi kolektiv, hkrati pa poskrbeti za to, da vas »pravi« novo zaposleni ne bodo zapustili v roku nekaj mesec.

SPLOŠNO O DELAVNICI:

Razne raziskave in študije zadnjih let so pokazale šokantna dejstva:

 • Do 20 % novo zaposlenih zapusti podjetje v roku 45 dni od zaposlitve;
 • Zadovoljstvo vodij je 20 % večje v primeru formalnega »on-boarding« programa;
 • 77 % zaposlenih, ki so bili deležni formalnega »on-boarding« programa, doseže zastavljene cilje prvega leta;
 • 69 % večja je verjetnost, da bodo zaposleni, ki so bili deležni »on-boarding« programa, ostali v podjetju več kot 3 leta.

Situacija na trgu dela danes drastično spreminja. Podjetja se soočajo z vedno večjimi težavami kako privabiti kompetentne zaposlene v svojo sredino, še večji izziv pa postaja integracija oz. »on-boarding« novo zaposlenih. Ta je vse več kot program kratkega nekajdnevnega ali nekajurnega uvajanja. Novo zaposleni se sooča z mnogo dilemami in strahovi, ki jim mora čim prej premagati. Hkrati pa moramo poskrbeti za to, da bodo obstoječi zaposleni in okolje sprejeli »novinca«.

NAMEN DELAVNICE:

Namen te delavnice je udeležence seznaniti s pojmom »on-boarding-a«, z njegovim pomenom, značilnostmi učinkovitega »on-boarding« programa ter nasveti glede vsebine on-boarding programa, cilj katerega je v hitrejši integraciji novo zaposlenih, povečani uspešnosti in učinkovitosti kadrovanja, povečani produktivnosti in motiviranosti (novo) zaposlenih.

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA:

Direktorjem podjetij, vodjem in direktorjem kadrovskih služb ter ostalih področij v podjetju, zaposlenim v kadrovski službi, vodjem in zaposlenim na področju izobraževanja in razvoja zaposlenih ter vsem, ki jih tematika zanima.

METODE DELA:

Naše delo bo temeljilo na:

 • podajanju osnovnih spoznanj ob aktivnem sodelovanju udeležencev;
 • praktični predstavitvi metod in orodij;
 • deljenju mnenj, izkušenj ter pogledov;
 • akcijski usmerjenosti, ki bo udeležence spodbudila k uporabi znanj in tehnik pri njihovem praktičnem delu.

MNENJA PRETEKLIH UDELEŽENCEV:

 • Pohvale predavatelju. Je v koraku s časom in zelo zanimivo podaja svoje znanje in izkušnje.
 • Všeč mi je bila manjša zasedba.
 • Super predavanje.

NE SPREGLEJTE:

 • Strokovni izvajalec mag. Klemen Žibret, kadrovski strokovnjak, svetovalec, predavatelj in trener.
 • Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste, ki se seštevajo: dva ali več udeležencev - 10 % popust za vsakega udeleženca ter 10 % popust za prijave do 31.8.2019!
 • Ali vam razpisan termin ne ustreza? Pišite nam na e naslov info@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu

PROGRAM DELAVNICE:

Od 8.30 do 9.

Registracija

od 9. do 13. ure

 • Novo zaposleni = loterija?!
 • Značilnosti dobrega »on-boarding« programa
 • Vsebina »on-boarding« programa
 • Učinki učinkovitega »on-boarding« programa
 • Praktični nasveti in napotki

Odmor je predviden ob 10.45 uri.

Predavatelji

mag. Klemen

mag. Klemen Žibret

Kadrovski strokovnjak, svetovalec, predavatelj in trener

Klemen Žibret, magister znanosti s področja ekonomije in poslovnih ved. Je izkušen kadrovski strokovnjak, svetovalec, predavatelj in trener. V svoji dosedanji karieri je opravljal vodstvena in vodilna delovna mesta v gospodarstvu v slovenskih in tujih družbah na področju vodenja in organiziranja, upravljanja s človeškimi viri, svetovanja, prodaje ter razvoja zaposlenih. Je član v raznih strokovnih združenjih in vodi različne delovne ter projektne skupine s področja kadrov. Je tudi imenovan oz. habilitiran višješolski in visokošolski predavatelj, avtor več člankov, učbenikov, seminarjev ter učnih gradiv s področja vodenja in organiziranja, človeških virov, inovativnosti, komunikacije ter pisarniškega poslovanja. S strani študentov je bil izbran za naj predavatelja na Višji strokovni šoli DOBA ter večkrat nagrajen z nazivom naj mentor. V zadnjih letih se ukvarja z delovanjem sodobno naravnane kadrovske funkcije, ki deluje kot poslovni partner podjetja in deluje razvojno ter trajnostno in s tem prispeva k zadovoljevanju potreb vseh vključenih deležnikov – tako lastnikov, poslovodstva, kakor tudi zaposlenih. Je tudi soavtor priročnika Združenja delodajalec Slovenije: Akt o sistemizaciji dela – praktični napotki. Na Združenju delodajalec Slovenije od leta 2013 vodi komisijo za plačno politiko.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice