Obvladovanje časa - time management

Dodajte v koledar
09:00 - 14:00

ZDS, Predavalnica – visoko pritličje, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana

Kotizacija

Člani ZDS

140,00 €

Nečlani ZDS

190,00 €

DDV NI VKLJUČEN!

Vključuje udeležbo na izobraževanju, gradivo in pogostitev.

Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste: dva ali več udeležencev - 10 % popust za vsakega udeleženca.

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom na transakcijski račun št. SI56 0201 1001 5672 692. Ob registraciji priložite dokazilo o plačilu.

Prijava na dogodek

Rok prijave: do zasedbe mest.

Prijavite se lahko tudi po e-pošti ali faksu:
E-naslov: info@zds.si
Faks: 01 432 72 14

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobraževanja, do 10:00 ure. Za morebitna vprašanja smo na voljo na 01/563 48 87.

Pisne odjave (info@zds.si) upoštevamo do 2 delovnih dni pred začetkom izobraževanja, sicer zaračunavamo kotizacijo v celoti. 

Ali vam razpisan termin ne ustreza? Ali ste zamudili s prijavo na izobraževanje?  Pišite nam na e naslov frida.bertoncel@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu.

Dodatne informacije

Telefon: 01 563 48 87 (Frida Bertoncel)
E-naslov: frida.bertoncel@zds.si

Udeleženci izobraževanja imajo zagotovljeno brezplačno parkiranje do zasedbe mest na zunanjem parkirišču, za zapornico. Navodila za parkiranje.

Po zaključku izobraževanja udeleženci pridobijo potrdilo o udeležbi.

Pred izvedbo izobraževanja bo prijavljenim na izobraževanje na elektronski naslov poslan opomnik o izobraževanju.

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

SPLOŠNO O DELAVNICI:

Čas je omejen in vsi ga imamo enako – 24 ur na dan in to vključuje tudi noč. Kako ga najbolje izkoristiti, da boste na koncu dneva zadovoljni?

S spoznavanjem ključnih dejavnikov, ki so v nas samih, boste dobili priložnost za boljšo organizacijo in izrabo razpoložljivega časa. Zato je delavnica namenjena vsem, ki doživljate, da imate časa največkrat premalo in bi ga potrebovali več!

Znanja, ki jih boste pridobili na delavnici, bodo prispevala k temu, da boste v okviru obstoječega časa, imeli priložnost za boljšo realizacijo na področjih, ki so vam pomembna.

V eni od raziskav so rezultati pokazali naslednje: 54 % vodilnih dela več kot deset ur na dan; 71 % zaposlenih si delo običajno vzame domov; 75 % zaposlenih ponoči v sanjah podoživlja službo; 64 % zaposlenih ima občasna obdobja nespečnosti zaradi časovnih stisk v službi; 61 % zaposlenih je že večkrat odpovedalo ali preložilo dopust zaradi časovnih pritiskov v službi; 74 % vodilnih doživlja, da nimajo časa za družino.

Naše izkušnje kažejo, da sta doživljanje in izraba časa v veliki meri povezana z delovnim stilom, ki ga imamo kot posameznik. Vsak delovni stil je specifičen in vsak ima svoje prednosti in pomanjkljivosti in svoje »kradljivce časa«. Poleg delovnega stila pa na doživljanje časa vplivajo tudi naša življenjska prepričanja, vrednostni sistem in še kaj.

Zato delavnica o obvladovanju časa ne bo klasična, z enostavnimi recepti. Temo bomo obravnavali na način, ki vam bo omogočil vpogled v vaš delovni stil in v tisti del, kjer lahko z nekaterimi spremembami bolje izkoristite čas, ki ga imate na razpolago. Prepoznali boste tudi delovni stil tistih, s katerimi največ sodelujete, kar bo prispevalo tudi k možnosti za boljšo organizacijo delovnih timov, v katerih sodelujete.

NE SPREGLEJTE:

  • Predavatelj je strokovnjak na področju svetovanja, izobraževanja, coachinga in treniranja na različnih področjih poslovne psihologije. Njegovo strokovno delo temelji na transakcijski analizi, kognitivni psihologiji, behavioralni psihologiji in na nevrolingvističnem programiranju.
  • Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste: dva ali več udeležencev - 10 % popust za vsakega udeleženca.

OKVIRNA VSEBINA DELAVNICE:

OD 8:30 DO 9:00

Registracija

OD 9:00 DO 14:00

  • zakonitosti v individualnem doživljanju časa,
  • delovni stili in obvladovanje časa,
  • identifikacija lastnega delovnega stila in delovnih stilov sodelavcev – izpolnjevanje vprašalnika o delovnih stilih,
  • ključni »kradljivci« časa pri posameznih delovnih stilih,
  • realno in nerealno doživljanje časa,
  • pravila in zakonitosti ustreznega doživljanja in obvladovanja časa,
  • obvladovanje časa in skrb za podjetje,
  • načini obvladovanja časa v povezavi z ustrezno skrbjo zase.

Odmor s pogostitvijo je predviden ob 10:30 uri, ob 12:30 krajši odmor po dogovoru.

Predavatelji

univ.dipl.psih. Nikolaj

univ.dipl.psih. Nikolaj Mejaš

O.K. Consulting d.o.o.

Nikolaj Mejaš, univ.dipl.psih. je soustanovitelj ter direktor podjetja O. K. Consulting d.o.o., je strokovnjak na področju svetovanja, izobraževanja, coachinga in treniranja na različnih področjih poslovne psihologije, največ iz vodenja in prodaje. Za njim je več kot dvajset let dela na področju usposabljanju, svetovanja, izobraževanja ter treniranja na različnih področjih poslovne psihologije. Njegovo strokovno delo temelji na transakcijski analizi, kognitivni psihologiji, behavioralni psihologiji in na nevro-lingvističnem programiranju. Je eden od TOP 10 predavateljev 2008 in 2009. (Priznanje je v letih 2005 do 2010 podeljevalo podjetje Planet GV).

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice