Obvladovanje časa (Time management)

Dodajte v koledar
13:00 - 14:30

WEBINAR 💻

Kotizacija

Člani ZDS

Brezplačno

Nečlani ZDS

Brezplačno

Prijava na dogodek

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobraževanja, do 10:00 ure. 

Prosimo, da nam morebitno odsotnost oz. odjavo sporočite pravočasno na elektronski naslov info@zds.si.

Dodatne informacije

Martin Šmalčič
E-naslov: martin.smalcic@zds.si 

Webinar bo potekal preko aplikacije Zoom. Za udeležbo na webinarju si lahko predhodno naložite aplikacijo ali pa boste to storili pred dogodkom po prejetih navodilih. 
Navodila ter povezavo za spremljanje in udeležbo na webinarju boste prejeli dan pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli pri prijavi na dogodek.

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

Slabo upravljanje s časom je lahko vzročno povezano s stresom. Kdo so glavni kradljivci vašega časa? Zakaj so delovni stili povezani z upravljanjem in izkoristkom časa, ki ga imamo na razpolago?

Vsak delovni stil ima svoje prednosti in pomanjkljivosti in vsak svoje tako imenovane »kradljivce« časa. Vsakdo ima svoj delovni stil, za katerega se mu zdi, da »se tako pač dela«. Imamo občutek, da se drugače ne da delati ali da so tisti, ki delajo drugače, čudni. Na tem področju lahko prihaja do velikega števila nesporazumov pri delu, sodelovanju in vodenju sodelavcev.

time management g93a8664c3 1920

 

ZDS logo RS  ZDS logo EU skladi  

Webinar je organiziran v okviru projekta Regijski center za dostojno delo Ljubljana, ki ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija.

Predavatelji

Sandi

Sandi Kofol

O.K. Consulting d.o.o.

Sandi Kofol ima petnajst let izkušenj na področju individualnega svetovanja, coachinga in izvajanja izobraževalnih delavnic. Odlikuje ga analitičen um in prodorna izvedba usposabljanj in tre-ningov na področju poslovne psihologije. V podjetju O. K. Consulting d.o.o. je bil zaposlen od leta 2004 do 2010, potem pa je šel preizkusit vodenje v praksi in se zaposlil kot vodja v Avtotehni VIS. Po dobrih dveh letih je odprl svoj s.p. in postal stalni, ekskluzivni sodelavec našega podje-tja. Dela tudi na področju osebne rasti – individualno in partnersko svetovanje. Njegova strast je obiskovanje savn, na športnem področju pa je mednarodni sodnik FIB – balinanje in pred-sednik Balinarske zveze Slovenije. Sandi je na osnovi nominacije udeležencev njegovih delavnic prejel priznanje TOP 10 predavateljev.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice