NOVO❗ Kultura spletnega komuniciranja s Ksenijo Benedetti ⚜

Dodajte v koledar
11:00 - 13:00

WEBINAR 💻

Kotizacija

Člani ZDS

119,00 €

Nečlani ZDS

159,00 €

DDV NI VKLJUČEN!

Vključuje udeležbo na izobraževanju, gradivo.

Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste, ki se seštevajo:

 • dva ali več udeležencev -10 % popust za vsakega udeleženca!

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom na transakcijski račun št. SI56 0201 1001 5672 692. Na podlagi plačila boste prejeli povezavo za dostop do spletnega webinarja.

Proračunski uporabniki vpišite ob elektronski prijavi v polje opombe rok plačila, ob registraciji predložite naročilnico.

Prijava na dogodek

PRIJAVA NI MOŽNA!

Dodatne informacije:

Martin Šmalčič,
T: 01/563 48 87
E: martin.smalcic@zds.si

Dodatne informacije

Martin Šmalčič
E-naslov: martin.smalcic@zds.si 

Webinar bo potekal preko aplikacije Zoom. Za udeležbo na webinarju si lahko predhodno naložite aplikacijo ali pa boste to storili pred dogodkom po prejetih navodilih. Navodila ter povezavo za spremljanje in udeležbo na webinarju boste prejeli dan pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli pri prijavi na dogodek.

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

👉 Kakšno ogledalo si postavljate, kadar komunicirate preko spleta?

👉 Na kaj je treba biti pozoren pri srečanjih v virtualnih okencih?

👉 Kako napisati primerno uradno elektronsko sporočilo?

Vabilo, ki bi se mu pred 20 leti čudili, je danes naša nova realnost, ne le zaradi trenutne koronavirusne situacije, ampak zaradi novih tehnologij, ki so nam predstavile popolnoma drugačen svet komuniciranja. Svet, ki mora biti v prvi vrsti spoštljiv do drugih, najprej poudari Ksenija Benedetti, to pravilo velja za vsakega človeka, ne glede na njegov položaj, seveda pa mora ta strogo ločiti med zasebno in službeno/uradno komunikacijo.

Velik del poslovnega komuniciranja se je zaradi epidemioloških ukrepov preselil na splet, zato je dobro poznati primerno spletno komuniciranje tako med sodelavci kot s strankami.  Danes se tovrstni način uporablja na številnih področjih, močan vpliva pa ima tudi na trženje in odnose z javnostmi. Spletno predavanje Ksenije Benedetti bo pomagalo izboljšati nekaj ključnih veščin komunikacije na daljavo.

student 849816 1920

Mnenja preteklih udeležencev Ksenije Benedetti:

 • Super seminar! Zelo zanimivo, poučno, pestro, informacije iz prve roke. Odlično. Odlično, hvala. Odlično, uporabno. Dober predavatelj = dober seminar. Vse pohvale predavateljici! Več kot krasno 😊.
 • Odlično, to bi morali poslušati vsi. Zelo sproščeno izobraževanje, pohvale.
 • Vse pohvale predavateljici!

Ne spreglejte:

 • Predavanje bo vodila Ksenija Benedetti, nekdanja šefinja Protokola Republike Slovenije.
 • Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste, ki se seštevajo: dva ali več udeležencev - 10 % popust za vsakega udeleženca
 • Ali vam razpisan termin ne ustreza? Pišite nam na e naslov info@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu.

⚜ Vsebina:

 • Pasti elektronske komunikacije in dela od doma
 • Kako sestaviti primerno elektronsko sporočilo
 • Pogoste napake pri uporabi elektronske pošte
 • Odzivni čas
 • Uspešna priprava in izvedba spletnih sestankov

Predavatelji

Ksenija

Ksenija Benedetti

Nekdanja šefinja Protokola Republike Slovenije

Ksenija Benedetti, nekdanja šefinja Protokola Republike Slovenije. V času od imenovanja, julija 2000 je sodelovala pri pripravi in izvedbi številnih državniških obiskov na najvišji ravni v Sloveniji in v tujini ter državniških proslavah ter pri drugih, za državo pomembnih projektih. Sodelovala je tudi v vladnem izvršnem odboru za pripravo slovesnosti ob vstopu v EU. Bila je članica Koordinacijskega odbora za državne proslave in članica Širše delovne skupine za pripravo in izvedbo predsedovanja Slovenije EU. Je soavtorica Kodeksa v Protokolu Republike Slovenije in priročnika ceremonialov v Protokolu Republike Slovenije ter avtorica uspešnice Protokol simfonija forme. Pripravljala in izvajala je tudi vse druge protokolarne dogodke za visoke funkcionarje Republike Slovenije.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice