11.5.2020

Dopolnjena pojasnila Statističnega Urada RS glede sporočanja podatkov o plačah

Pojasnila glede pravilnega sporočanja podatkov o plačah na obrazcu ZAP/M v nekaterih izbranih specifičnih primerih, ki so posledica izrednih razmer, povezanih z epidemijo koronavirusa COVID-19 z dne 8. 4. 2020, je SURS 30. 4. 2020 dopolnil s Primerom 13.

Pojasnila so dostopna v priponki levo in na povezavi: https://www.stat.si/StatWeb/File/DocSysFile/10911/Pojasnila_glede_pravilnega_sporocanja_podatkov_COVID-19.pdf.

 

7.4.2020

Pojasnila SURS glede pravilnega sporočanja podatkov o plačah na obrazcu ZAP/M v nekaterih izbranih specifičnih primerih, ki so posledica izrednih razmer, povezanih z epidemijo koronavirusa COVID-19

Statistični urad RS je pripravil kratka pojasnila glede pravilnega sporočanja podatkov o plačah na obrazcu ZAP/M v nekaterih izbranih specifičnih primerih, ki so posledica izrednih razmer, povezanih z epidemijo koronavirusa COVID-19, ki jih najdete v priponki (posodobljeno 6.5.2020)

 

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice