Preprečimo mobbing - kaj morate vedeti o mobbingu in dnevnik mobbinga

Avtor: Združenje delodajalcev Slovenije

Datum izida: 5. junij 2012

Preprecimo mobbing

Namen te brošure je v povečevanju zavedanja pojava ter njegovem pravočasnem prepoznavanju. Šele ko pojav in njegove znake spoznamo, lahko zoper njega tudi pravočasno in pravilno ukrepamo. S tem prispevkom želi Združenje delodajalcev Slovenije pripomoči k izboljšanju kulture komuniciranja v podjetjih in prispevati k zmanjševanju pojava mobbinga in ostalih oblik nedopustnih ravnanj. Verjamemo namreč, da je kvalitetno delovno okolje pomemben dejavnik uspeha podjetja - DOBRO ZA ZAPOSLENE - DOBRO ZA POSEL!

Člani ZDS

Brezplačno

Nečlani ZDS

Brezplačno

Dostava plačljivih publikacij, naročenih v spletni trgovini, je vključena v ceno publikacije. S strani pravnih oseb naročene brezplačne publikacije Združenja delodajalcev Slovenije dostavlja kot pošiljko PPN – poštnino plača naslovnik preko Pošte Slovenija. V primeru, da naročnik – pravna oseba z istim nakupom kupi tudi plačljivo publikacijo, se stroškov poštnine ne zaračuna. Fizičnim osebam brezplačnih publikacij ne dostavljamo, možen je samo osebni prevzem na Združenju delodajalcev Slovenije.

* Če želite publikacijo naročiti po članski ceni, označite izbirno polje "Sem član ZDS" in vpišite osem mestno davčno številko (brez oznake SI) podjetja - člana ZDS.

Davčna številka je pravilna. Sistem vas bo samodejno preusmeril v košarico.

Podjetje z vpisano davčno številko ni član ZDS. Preverite pravilnost vpisa in poskusite ponovno.

Izberite želeno količino:

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice