Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti VZHOD.SI, ustanova, obvešča, da bo dne  20. 4. 2020 na spletni strani projekta e-VZD objavila JAVNI RAZPIS za zbiranje ponudb za podporo organizacijam pri pripravi akcijskega in finančnega načrta ter konkretni prilagoditvi delovnih mest.

Namen javnega razpisa za podporo organizacijam pri prilagoditvi delovnih bo prilagajanje delovnih mest posameznikom, v organizacijah, ki opravljajo dejavnosti v eni izmed petih najbolj izpostavljenih gospodarskih dejavnostih po številu nezgod pri delu.

Predmet javnega razpisa bo sofinanciranje stroškov prilagoditve.

Predmet javnega razpisa bo razdeljen v dva (2) sklopa, in sicer:

Sklop 1: Priprava akcijskega in finančnega načrta konkretne prilagoditve delovnih mest

Sklop 2: Konkretna prilagoditev delovnih mest

Izbran prijavitelj bo za prilagoditev posameznega delovnega mesta upravičen do sofinanciranja konkretne prilagoditve v višini največ do 5.000,00 EUR (z vključenim DDV).

Konkretna prilagoditev bo obsegala nakup opreme ali prilagoditev opreme ter spremembo tehnologije, potrebne za prilagoditev delovnega mesta, svetovanje delodajalcem in delavcem s področja varnosti in zdravja pri delu in usposabljanje delavcev za delo na prilagojenem delovnem mestu.

 

Javni razpis in razpisna dokumentacija bo objavljena na www.evzd.si.

 

ZDS logo EU skladi           ZDS logo RS

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice