Želite biti seznanjeni z novostmi?

Želite biti seznanjeni z novostmi s področja delovnih razmerij, kolektivnih pogodb, davkov in prispevkov, obračuna plač? Želite biti obveščeni o aktualnih izobraževanjih in popustih na izobraževanja Delodajalske akademije?

V kolikor bi želeli prejemati e-obvestila Združenja delodajalcev Slovenije, ste naprošeni, da v skladu z novo uredbo o varovanju osebnih podatkov podate ponovno soglasje za prejemanje naših obvestil.

V okviru obvestil o izobraževanjih vas bomo obveščali o strokovnih seminarjih, delavnicah, konferencah, okroglih mizah, posvetih in drugih dogodkih, ki jih organiziramo za vas.

V okviru splošnih obvestil vas bomo obveščali o novostih iz zakonodaje in kolektivnih pogodb, o ostalih informacijah v povezavi z zastopanjem interesov delodajalcev, o reviji Delodajalec in ostalih strokovnih publikacijah ZDS, o brezplačnih dogodkih in anketah.

Vse, kar morate storiti, je, da v spletni obrazec vpišete vaše podatke in označite katera e-obvestila bi želeli prejemati. Na prejemanje e-obvestil se lahko prijavite na naslednji povezavi: PRIJAVA NA E-OBVESTILA.

O Združenju delodajalcev Slovenije g.i.z. kot upravljavcu osebnih podatkov in o informacijah o obdelavi vaših osebnih podatkov se lahko seznanite na spletni strani ZDS: Politika varstva zasebnosti

Soglasje za dodelitev dostopa do registriranih vsebin in za prejemanje e-obvestil ZDS lahko kadarkoli prekličete, zahtevate vpogled, popravek, omejitev obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov, in sicer tako, da nas o tem obvestite pisno po pošti na naslov Združenje delodajalcev Slovenije, Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana ali preko povezave »Odjava«, ki se nahaja v besedilu v nogi vsakega sporočila, ki ga boste prejeli.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice