Vabljeni na posvet o prednostih uravnoteženih timov na vodstvenih položajih »jin in jang uspešnega tima«

Ob mednarodnem dnevu žena, dnevu povezovanja in sodelovanja, 8.3.2016, Združenje delodajalcev Slovenije organizira posvet v Ljubljani.

Posvet o prednostih uravnoteženih timov na vodstvenih položajih

 

»JIN IN JANG USPEŠNEGA TIMA«.

8. marec 2016, 9.00 – 13.00

Grand Hotel Union (Modri salon), Miklošičeva 1, Ljubljana

 

Ste se že kdaj vprašali,
kako in v kolikšni meri lahko uravnotežene ekipe vplivajo na uspeh vašega podjetja?
Vprašanje je strateškega pomena. V okviru posveta vam bomo predstavili, kako raznolikost spolov v upravnih odborih in najvišjih vodstvenih ekipah lahko vodi v večjo uspešnost ekipe in gospodarske družbe, boljše upravljanje in večjo vključenost deležnikov. Program posveta je sestavljen iz treh sklopov. V prvem sklopu bomo področje obravnavali s pomočjo strokovnih referatov, v drugem z okroglo mizo »Pomen uravnoteženih timov«, v tretjem sklopu pa se bo odvila razprava z udeleženci posveta v privlačnem formatu svetovne kavarne.

Nastopajoči

Zbrane na posvetu bodo nagovorili podpredsednica Državnega zbora RS, mag. Bojana Muršič, evropska poslanka, mag. Tanja Fajon in generalni sekretar ZDS, Jože Smole. V naši družbi bodo dr. Sonja Robnik z Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Sonja Šmuc, izvršna direktorica Združenja Manager ter predstavniki uspešnih slovenskih podjetij.

Komu je posvet namenjen?

Vljudno vabljeni predstavnice in predstavniki podjetij, socialnih partnerjev in zainteresirane javnosti, ki želite pridobiti nova znanja in ideje za ureditev področja v vašem podjetju ali organizaciji ter prisluhniti odličnim primerom dobrih praks na področju enakopravne zastopanosti spolov, ki se že izvajajo v Sloveniji. In ker je 8. marec tudi dan drobnih pozornosti, smo majhno pozornost za udeležence posveta pripravili tudi mi. Predvsem pa bo dogodek priložnost za prijetno druženje, ki dnevu še kako pritiče.

Program in prijava

Udeležba na posvetu je brezplačna.

Vaše prijave sprejemamo do petka, 4. marca 2016 na e-naslovu info@zds.si. Na voljo smo za podrobnejše informacije.

Veselimo se druženja z vami!

Združenje delodajalcev Slovenije

 

 

ZDS LOGOTIPI EU 150px

Posvet bo potekal v okviru projekta »GEMA: Upravljanje s pristopom uravnotežene zastopanosti spolov«, ki ga je finančno podprla Evropska unija, Program PROGRESS.

 

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice