Delodajalska akademija ZDS

Spoštovani!

 

Na Združenju delodajalcev Slovenije (ZDS) se zavedamo, da se je potrebno v času nenehnih sprememb prilagajati okolju. Na uspešnost in motivacijo vplivajo številni dejavniki v podjetju, med katere zagotovo sodijo nova znanja.

Na Združenju delodajalcev Slovenije že vrsto let razvijamo izobraževanja v obliki seminarjev, ciljno usmerjenih delavnic in tečajev, s strokovnimi predavatelji, ki imajo bogate izkušnje iz prakse.

Vsako leto za vas izvedemo več kot 100 izobraževanj s področij delovnega prava, davkov in prispevkov, prejemkov iz delovnih razmerij, financ in številnih drugih področij. Le te smo na pobudo posameznih velikih podjetij nadgradili z izvajanjem individualnih izobraževanj po meri s področja delovnega prava, in sicer na sedežu posameznih podjetij.

Tradicionalne seminarje, delavnice in tečaje tako z dodatno ponudbo individualnih izobraževanj po meri podjetja, nadgrajujemo in povezujemo v Delodajalsko akademijo, katere cilj je nuditi znanje, ki ga pri svojem delu potrebuje vsak delodajalec.

 

Jože Smole
Generalni sekretar ZDS

 

DELODAJALSKA AKADEMIJA

Za vas predavajo najboljši strokovnjaki!


Na tradicionalnih izobraževanjih Delodajalske akademije za vas predavajo:

  • priznani strokovnjaki Združenja delodajalcev Slovenije, ki dnevno sodelujejo postopkih kreiranja zakonodaje, kot tudi v kolektivnih pogajanjih,
  • ter priznani zunanji strokovnjaki s področij financ in računovodstva, varstva osebnih podatkov, arhiviranja dokumentacije, varnosti in zdravje pri delu, izvršbe in številnih drugih področij.

S strokovnjaki Združenja delodajalcev Slovenije na izobraževanjih vedno dobite pravočasno in pravo informacijo! Za vas smo specializirani za področje delovnega prava, prejemkov iz delovnih razmerij ter davkov in prispevkov!


Zakaj individualna strokovna izobraževanja po meri vašega podjetja?

Izkušnje ZDS kažejo, da so individualna izobraževanja po meri še učinkovitejša, zlasti zaradi izbora tem, ki je vsakič prilagojen specifičnim potrebam posameznega podjetja.

Zaradi dodatnega povpraševanja smo dosedanji paket iz delovnega in socialnega prava nadgradili s področjem prejemkov iz delovnih razmerij in s tem oblikovali celovito ponudbo znanj, ki so v podjetju eden izmed temeljev uspeha in rasti.

 

Individualna izobraževanja po meri s strokovnjaki ZDS prinašajo vrsto prednosti:

  • zanesljivo, kakovostno storitev s strokovnjaki, ki neposredno sodelujejo pri kreiranju delovnopravne zakonodaje in kolektivnih pogodb,
  • prilagojeno vsebino izobraževanja celovitim potrebam vašega podjetja – specifičnemu znanju, želenemu času izvedbe in zastavljenim ciljem,
  • prihranek časa in denarja, ker ni potrebno iskati informacij po različnih virih in na različnih mestih,
  • izvedbo izobraževanja na sedežu podjetja z večjim številom udeležencev,
  • možnost takojšnjega prenosa pridobljenih znanj v prakso,
  • neposredno povezavo zaposlenih s predavatelji in vzpostavitev nadaljnjega svetovanja po končanem izobraževanju. 
Projekti
Balance
Kampanja
Dan za punce
Pogajalska šola
Regijski center za dostojno delo Ljubljana
WIM 3
Partnerji
Adecco H.R.
Horus
Mreža za družbeno odgovornost Slovenije
AJPES
Zlata nit - Dnevnik