Izračuni

Med izračuni boste našli obrazce za: obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu ter obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače.

Prijava za člane

Dostop do registriranih vsebin je omogočen zgolj članom ZDS. Če je podjetje, v katerem ste zaposleni član ZDS, je za dodeljevanje uporabniških imen in gesel v vašem podjetju odgovorna kontaktna oseba za odnose z ZDS. Kontaktna oseba vam lahko pošlje povabilo za uporabo spletnega mesta (t.i. vabilo v podjetje). S sprejetjem povabila, boste dobili dostop do registriranih vsebin.


Če je vaše podjetje že član ZDS, se morate za dostop do registriranih vsebin prijaviti. Uporabniško ime s katerim se prijavljate mora biti vezano na podjetje, ki je član ZDS.


Če vaše podjetje še ni član ZDS, vas vabimo, da pristopite v članstvo ZDS z izpolnitvijo registracije, nato pa sledite poteku prijave za članstvo podjetja v ZDS.

Če potrebujete pomoč nam to sporočite na naš e-naslov delodajalci@zds.si ali nas pokličite na našo telefonsko številko 01/563 48 80, vsak delavnik med 8:00 in 14:00 uro.

Projekti
Balance
Kampanja
Dan za punce
Pogajalska šola
Regijski center za dostojno delo Ljubljana
WIM 3
Partnerji
Adecco H.R.
Horus
Mreža za družbeno odgovornost Slovenije
AJPES
Zlata nit - Dnevnik